Justin Lin gir seg etter ganske mange «Fast & Furious»-filmer, og da er jo spørsmålet noen stiller seg om hvem som skal overta.

Vi hadde for å være helt ærlige ikke tenkt altfor mye over det, inntil ryktesprederne hos Latino Review (folka som oftest breaker Marvel-nyheter) kunne melde om hvilke tre regissører som nå er de heteste kandidatene.

Siden dette er helgen før løse rykter angående alt som er norsk (i går var det «Hodejegerne»-tv-serien), kan vi jo viderebringe at vår egen Harald Zwart ifølge Latino Reviews svært lite offentlige kilde er en av toppkandidatene.

De to konkurrentene er «Kick Ass 2»-regissør Jeff Wadlow og «The Lincoln Lawyer»-regissør Brad Furman (som også kommer med Ben Affleck– og Justin Timerlake-filmen «Runner Runner» til høsten).

Etterson Universal ønsker at «Fast & Furious 7» skal ha premiere allerede neste sommer (drøye året etter den kommende sekseren) bør arbeidet med filmen begynne ganske snart. Med andre ord er det neppe lenge til vi får vite hvor langt ut på jordet denne nyheten er.

For tiden er Zwart temmelig opptatt med «nye Twilight», ungdomsfilmserien «The Mortal Instruments». Førstefilmen «City of Bones» er et av de sterkeste kortene Sony Pictures anser å ha på hånden til høsten, og etter suksessen med «Karate Kid»-gjenskapingen trenger ikke Zwart være engstelig for sin videre karriere i Hollywood.

Om dette inkluderer raske biler og hotte damer, har i hvert fall Zwart noe erfaring å vise til (i hvert fall på damefronten):