Det er ikke mange ukene igjen til dysterheten fortsetter i fjerde sesong av «The Walking Dead».

For oss som følger serien (det er mange, ettersom serien setter seerrekorder for hver sesong) er det likevel vanskelig å få nok.

Godt er det derfor å høre at AMC nå er igang med å utvikle en spin off-serie basert på zombieserien, med planer om en 2015-premiere.

Robert Kirkman, skaperen av tegneserien det hele er basert på, skal produsere den nye serien sammen med de erfarne samarbeidspartnerne Gale Anne Hurd og David Alpert.

– Etter å ha laget tegneserien i ti år, og så nærme som vi er til den fjerde og i mine øyne beste sesongen av tv-serien, kunne jeg ikke vært mer lykkelig over å få skape et nytt hjørne i «The Walking Dead»-universet, sier Kirkman ifølge Entertainment Weekly.

– Muligheten til å lage et show som ikke er bundet av hendelsene i tegneserien, men som er et helt blankt ark, er noe som får kreativiteten min til å løpe løpsk, legger Kirkman til.

AMC-sjef Charlie Collier har dette å si:

– Å bygge videre på suksessen til den mest populære tv-serien for voksne mellom 18 og 49 er en no-brainer … Det er en stor verden og vi kan knapt vente med å gi våre fans nok et uforglemmelig blikk inn i zombie-apokalypsen.

Fjerde sesong av «The Walking Dead» har amerikansk premiere i USA 13. oktober, og kommer ganske sikkert på Fox her hjemme dagen etter.