«Du blir ikke akkurat yngre,» synges det til George R. R. Martin i låta «Write Like the Wind».

Og nettopp det er noe som bekymrer fansen til den nå 63 år gamle forfatteren av bokserien «En sang om is og ild» – som enda flere har fått øynene opp for etter at den ble til HBO-serien «Game of Thrones».

Martin har hittil skrevet fem bøker i serien, og det har han brukt 19 år på. Det er et snitt på nesten fire år per bok. Ettersom femteboka «A Dance With Dragons» utkom i fjor sommer, frykter derfor fansen at det kan bli lenge til neste bok, «Winds of Winter» – følge Martin selv, kommer boka «når den er ferdig.»

Noen som ikke klarer å vente i ro, er komimusikerne Paul & Storm. De lagde låta «Write Like the Wind» tidligere i år, men nå er altså videoen klar. Her bønnfaller de Martin om å få opp dampen, ikke minst ettersom tv-serien snart vil gå tom for materiale å ta av.

Med seg på videoen har de fått skuespiller Jeff Lewis, som spiller Vork i nettserien «The Guild» med Felicia Day (som også har vært med på å produsere videoen).

Det er forresten ikke bare Martin som jobber litt for sakte – selv HBO-serien går hakket for treigt i forhold til hvor raskt barneskuespillerne i «Game of Thrones» utvikler seg.