«Game of Thrones» er kjent for sine litt dystre bryllupsfeiringer, så egentlig er det kanskje et rart valg å lage sin egen feiring av ekteskapet med et tema satt til fantasyuniverset HBO har bragt til skjermen.

Det er likeframt nøyaktig det engelske Darren Prew og Kerry Ford har gjort, melder BBC. Bryllupet ble vunnet gjennom en konkurranse, og gjorde det mulig for de to å bli ektet i fullt kostyme som Jon Snow og Daenerys Targaryen.

– Dette er ikke noe som skjer med normale folk hver dag, sier bruden.

Bryllupet fant sted ved Eastnor Castle, like ved Hereford. Det rapporteres at Khaleesi kom fra øst ridende på en hvit hest, mens bastarden Snow kom fra nord gående med to ulvehunder.

Også gjestene var kledd i passende kostymer – til sammen femti timer skal ha blitt brukt i sminkestolen – blant annet var brudgommens forlover utkledd som en White Walker og brudens forlover som wildlingen Ygritte.

Brudgommens bror var kledd som Khal Drogo, noe som jeg vil si gjør dette til et interessant utgangspunkt for fanfiction – hjemmelagde fanhistorier fra universet. Brudens far var Hodor, som jeg vil tro betyr en noe spesiell tale på festen senere.

Bruden arbeider som kakepynter, noe som selvsagt betyr en storslått og fargefylt kake – basert på tv-serien og bøkenes klaner. Ifølge BBC sier hun det er den viktigste kaken hun noensinne har laget.

Brudens hjemmelagede bryllupskake, med en etasje per viktig klan i fantasy-universet. (Foto: Skjermskudd fra Blinkbox-video)
Brudens hjemmelagede bryllupskake, med en etasje per viktig klan i fantasy-universet. (Foto: Skjermskudd fra Blinkbox-video)
Den mest høflig klappende White Walkeren noensinne. (Foto: Skjermskudd fra Blinkbox-video)
Den mest høflig klappende White Walkeren noensinne. (Foto: Skjermskudd fra Blinkbox-video)
Brudefølget – Game of Thrones-bryllup: Game of Thrones-bryllup - brud. (Foto: Skjermskudd av Blinkbox-video)
Brudefølget, som til sammen skal ha brukt 50 timer i sminkestolen. (Foto: Skjermskudd av Blinkbox-video)
Game of Thrones-bryllup - brudgom. (Foto: Skjermskudd av Blinkbox-video)
Jon Snow vet forhåpentligvis hva han har begitt seg ut på. (Foto: Skjermskudd av Blinkbox-video)
Game of Thrones-bryllup – gift par. Game of Thrones-bryllup - brud. (Foto: Skjermskudd av Blinkbox-video)
Khaleesi vet akkurat hva hun har begitt seg ut på – it is known. (Foto: Skjermskudd av Blinkbox-video)