Det går mot slutten for «How I Met Your Mother». 31. mars ruller dobbeltepisoden «Last Forever» over skjermen i USA og seerne må vinke et endelig farvel til Ted Mosby og vennene hans.

Likevel, serien fortsettes indirekte i form av oppfølgeren «How I Met Your Dad», som snart skal spille inn piloten sin.

Allerede er det klart at Greta Gerwig har hovedrollen som Mosbys kvinnelige motstykke Sally, og rammefortellingen er en eldre utgave av Sally som forteller barna sine hvordan hun møtte faren deres.

For litt siden ble det også klart at Gerwig får selskap av Krysta Rodriguez, som spiller en vellykket og sexy moteblogger, samtidig som Drew Tarver spiller Sallys bestevenn Todd som nå er gift med broren hennes.

Mens Rodriguez kommer fra den musikalske dramaserien «Smash» er Tarver et relativt ubeskrevet blad som så langt har drevet mye med sketsjer på YouTube.

Nå melder Deadline at to nye navn er klare for serien. Sallys bror Danny er advokat, og skal spilles av Andrew Santino (kjent fra «Mixology»).

Den andre nye rollefiguren spilles av Nick D’Agosto fra «Masters of Sex», som er en IT-ansvarlig for Juliets moteblogg og som faller for Sally.

Så blir det interessant å se om også denne jakten på formeringspartner får ni sesonger.