• Her finner du konkurransen

Nå nærmer Oscar seg med stormskritt, og vi er ikke de eneste som arrangerer tippekonkurranse i disse dager. Vi har ikke engang den fineste premien!

Likevel vil vi påstå at Comoyo Filters Oscar-konkurranse er den mest prestisjetunge. Her tvinges du nemlig til å tippe i samtlige kategorier, også lydklipp, kostymer og alt det der som det kan være ganske vanskelig å forutse.

Men ikke bli redd. Vinnersjansene er nemlig større med oss, og er du villig til å gjøre bittelitt research (for eksempel på en nettside som Goldderby.com, som samler alle eksperttipsene) vil du ligge godt an.

Så til årets premier: Vi angriper sunnhetshysteriet, og gir bort en helt absurd mengde smågodt (som kanskje, hvis du spør pent, kan byttes i et gavekort på Platekompaniet for 500 kroner). Du vil også kunne få se 25 filmer gratis på Comoyo.

Hvis smågodtet gjør at buksene blir litt trange, gir vi også bort et par-tre kosebukser fra vår samarbeidspartner SF Anytime. Og hvis alle filmene gjør deg lysten på å lese litt i stedet, har vi et eksemplar av «Silver Linings Playbook» (hvis filmatisering er Oscar-nominert i flere kategorier).

Fjorårets beste tipper hadde 18 av 24 rette, men da var det en ganske klar forhåndsfavoritt med «The Artist» – i år er det derimot flere åpne kategorier enn på lenge. Da fikk vi også inn godt over 1000 svar, men vi håper på enda flere i år.

To tips du får gratis av oss: Husk at akademimedlemmene er over 60 år gamle i gjennomsnitt.

Og ikke tipp med hjertet. I fjor var det altfor mange av Comoyo Filter-leserne som hadde tippet på «Drive» der den var nominert, bare fordi så mange av dere følte at den fortjente en pris. Men nei.

  • Her finner du altså konkurransen.