Tegneseriegiganten Marvel og nettsiden Latino Review er ikke akkurat bestevenner. Kanskje ikke så rart, når det stadig vekk kommer treffsikre og (i Marvels øyne, i hvert fall) svært premature slipp av rykter angående kommende tegneseriebaserte storfilmer – de var for eksempel de første til å melde om den kommende «Guardians of the Galaxy»-filmen.

Nå har Latino Review slått til igjen med den kanskje største lekkasjen hittil, til Hulk-fansens store fornøyelse – og helt sikkert tilsvarende stor fortvilelse for Marvel. Marvel RAGE!

I en fersk videoblogg legger nettsiden ut om mange av de fremtidige planene for Marvel, som i stor grad involverer den grønne kjempen.

Vi oppsummerer (med SPOILERE!):

– På slutten av «The Avengers 2» (eller etter rulletekstene) får vi se Hulken bli skutt ut i verdensrommet, mest sannsynlig fordi han anses for farlig til å være på jorda
– Han ender opp på den legendariske «Planet Hulk» – som blir den neste store filmen med Hulken i hovedrollen. Fritt spillerom for Hulken? Det kan vi like.
– Mark Ruffalo, som spiller The Hulk, har bundet seg til seks Marvel-filmer. Han vil derfor vende tilbake til jorda …
– … i filmen «World War Hulk», der han også har med seg en hel armé tilbake til Tellus. Muligens massiv rage i vente …

Marvel vil helt sikkert bruke de neste timene på å benekte alt sammen, kjenner vi dem rett. Om alt viser seg å stemme får vi uansett ikke vite helt sikkert før Marvel offisielt annonserer noen av prosjektene (eller vi faktisk får håndfaste lekkasjer i form av manusutkast og lignende).

Hulken har tidligere vært en litt vanskelig figur å forholde seg til på film og tv. Til tross for tildels lunken mottakelse fra kritikere og publikum, klarte begge Hulken-filmene med henholdsvis Eric Bana og Edward Norton å dra inn ålreit med penger.

Men det var først med fjorårets overbevisende rolletolkning fra Ruffalo (godt hjulpet av kyndige spesialeffektfolk) at det store publikummet virkelig omfavnet den grønne kjempen – mange mener at han var selve midtpunktet i «The Avengers»:

Blir vel neppe noe dårligere i de (potensielt) kommende filmene – og uansett bedre enn tv-Hulken fra 70-tallet: