Ok, først av alt: Se på denne scenen – med det som kan være tidenes mest latterlige hackerscenen i film- og tv-historien – fra den ferske tv-serien «Scorpion»:

Haha!

Visstnok handler denne vanvittige scenen i den nye spenningsserien om et virus som slår ut et flytårn – noe som setter haugevis av fly i lufta i fare.

Seriens genierklærte hacker-hovedperson Walter O’Brien (Elyes Gabel) må dermed skaffe til veie en programsnutt fra et av flyene som er i lufta for å fikse systemet – noe som altså skjer ved hjelp av en Ferrari og en nettverkskabel.

I stedet for, som rimelig mange på nettet påpekte, å lande flyet og hente ut informasjonen i litt tryggere omstendigheter … men det passet vel ikke episodens regissør Justin Lin, som tidligere har gitt oss «Fast & Furious»-filmene (og snart skal regissere noen «True Detective»-episoder (grøss?)).

«Scorpion» er en av tv-seriene TV 2 – og dermed også TV 2 Sumo – nå har sikret seg i en fornyet avtale med amerikanske CBS Studios.

Ifølge Digital TV Europe innebærer avtalen at TV 2 også har fått serien «Madam Secretary», det politiske dramaet som nylig trakk hele 13,8 millioner amerikanske seere til premieren.

I tillegg vil kanalen kunne fortsette med Stephen King-serien «Under the Dome», som den allerede har vist de to første sesongene av.

– TV 2 og CBS har en lang og god historie sammen, og vi er glade for å kunne fortsette på samarbeidet. Vi er også fornøyde med å kunne tilby disse tre seriene på vår strømmeplattform Sumo, sier innkjøpssjef Nina Lorgen Flemmen til nettsiden.

– I dagens digitale verden forbruker publikum innhold på mange forskjellige måter, og denne avtalen viser hvor dedikerte CBS kan være for å tilby våre samarbeidspartnere innhold av verdensklasse på alle deres plattformer, sier salgsdirektør Barry Chamberlain i CBS Studios Internation.

Nok en seriefjær i hatten for TV 2 Sumo, som i det siste har styrket seg på innholdssiden – blant annet kunne tjenestens abonnenter denne uka se de to første episodene av «Homeland» på TV 2 Sumo dagen før de ble vist på hovedkanalen.