Herregud, det er allerede i gang.

Som du helt sikkert vet kjøpte Disney i forrige uke Lucasfilm for 4 milliarder dollar, og offentliggjorde samtidig at de planlegger en ny «Star Wars»-film allerede i 2015. Det er faktisk ikke så lenge til, og seinere ble det klart at onkel George Lucas allerede hadde ganske detaljerte planer i skuffen for hvordan sagaen kunne fortsette.

Det er ikke sikkert det tar så lang tid før Disney bestemmer seg for en regissør, og nå mener det anerkjente filmnettstedet Collider å vite hvem som får jobben. Det vil si, Collider understreker at de ikke har denne opplysningen bekreftet, og at de senker publiseringsterskelen noe fordi… du vet, det handler jo om «Star Wars».

Mannen som nå muligens, kanskje er i snakk med Disney om jobben heter Matthew Vaughn, er britisk, og har tidligere regissert «Layer Cake», «Star Dust», «Kick-Ass» og «X-Men: First Class». Grunnen til at ryktet skyter fart er nok at at Vaughn nylig trakk seg som regissør for «X-Men: First Class»-oppfølgeren (Bryan Singer tok over jobben hans på denne).

Og hvorfor ikke? Briten gjorde en god jobb med «X-Men», har bevist at han håndterer både action og eventyr, og er også en dreven manusforfatter.

Dette er imidlertid ikke det eneste «Star Wars»/Disney-ryktet som dukker opp i amerikanske filmmedier i dag.

Harrison Ford – selveste Han (skjøt først!) Solo, altså  – har sagt at han kanskje, muligens er interessert i å dukke opp i «Star Wars»-universet igjen.

– Harrison er entusiastisk og åpen for ideen, sier en anonym kilde til Entertainment Weekly.

Men, som EW-artikkelen også understreker: Ford har tidligere uttalt seg lunkent om sin innsats i de tre første filmene, og har også gitt uttrykk for at han ikke skjønner så mye av kulten rundt «Star Wars».

Ålreit, dagens siste rykte: Var oppkjøpet av Lucasfilm bare et varsel om hva som kommer? Er selskapet også i ferd med å kjøpe opp Hasbro, verdens største produsent av leketøy og rettighetshaveren til merkevarer som «Transformers,» «G.I. Joe», «Monopol», «Dungeons and Dragons» og (ahem) «My Little Pony»?

MTV Geek! mener å vite dette, men inntil noen av de større film- eller finansmediene omtaler saken nøyer vi oss med å nevne det i en bisetning.

Bonus til slutt: Hvordan ville det blitt hvis Woody Allen, Kevin Smith eller Michael Moore regisserte den kommende «Star Wars»-filmen? Conan O’Brien har laget følgende smaksprøver: