Vi har ventet lenge på at noen skulle få fingeren ut av rumpa og endelig filmatisere Roald Dahls «Store vennlige kjempe». Selvfølgelig håpet vi at en i redaksjonen skulle være den som gjorde det, ikke Steven Spielberg, men hva kan man gjøre? Ikke alt tydeligvis… Men la oss håpe godeste Steven klarer å overføre magien fra bok til film, sånn at vi kan kose oss skikkelig i kinosetene den kommende sommeren når «THE BFG (The big fucking friendly giant)» har premiere!

Da traileren for «The legend of Tarzan» slapp i går, dukket det opp en hel haug med overskrifter på internett alà: «Ouh! Slik har du aldri sett Alexander Skarsgård før«, med passende bilder av svensken i bar overkropp. Er det dette vi kaller subtil sexisme? En undertrykkelse av det mannlige kjønnet? Nei herregud, det er bare en banal observasjon  – vi har ihvertfall aldri sett Alexander Skarsgård sånn før. Kanskje vi får se Margot Robbie som aldri har sett henne før også? Ouh! Ouh! Ouh!

Oppfølgeren til den middelmåde «Teenage Mutant Ninja Turtles»-rebooten fra 2014 har erstattet regissør Michael Bay med en ny kis vi aldri har hørt om, men de gode nyhetene er at alle de fire skilpaddene blir med videre! Megan Fox og Johnny Knoxville også! Hvem vet, kanskje vi blir utsatt for litt reinspikka action og spenning når de tøffe amfibiene i skall denne gangen må bryne seg på to av Shredders verste fiender: Bepop og Rocksteady?

Ok, nå er det altså mindre enn én uke til «Star Wars: The Force Awakens» har premiere på norske kinoer. Etter flere deilige teasere og trailere er nok forventningene skyhøye hos de aller fleste, så høye at det er en overhengende fare for å bli skuffet. For å dempe våre egne forventninger her i redaksjonen, bestemte vi oss for å ikke se denne helt ferske kinesiske traileren som angivelig skal inneholde flere nye klipp og avsløringer vi ikke har fått servert tidligere. Men det betyr jo ikke at du ikke kan se den! Gjør hva du vil du! Traileren introduseres forresten av det kinesiske tenåringsidolet Lu Han.