Så var konflikten over, alle er glade, og «Entourage»-filmen kan starte innspillingen i januar.

Kjør intro:

For deg som ikke helt fikk med deg hva alt bråket dreide seg om i utgangspunktet, oppsummerer vi kjapt:

«Entourage»-filmen fikk offisielt grønt lys tildligere i år, og det var hele tiden intensjonen å starte innspillingen tidlig i 2014.

Men de siste ukene har vært preget av en småstygg kontraktkonflikt, etter at «gutta» i den originale gjengen (Adrian Grenier, Kevin Connolly, Jerry Ferrara og Kevin Dillon) fikk nyss i størrelsen på Jeremy Pivens honorar.

Piven – som spilte Ari Gold i serien – hadde forhandlet seg til en fet avtale med produsentene, da hans karakter var blitt den mest populære og Piven er en opptatt mann med mange tilbud på bordet.

Produsentene Stephen Levinson og Mark Wahlberg hadde imidlertid fått streng beskjed av Warner Bros. om å holde budsjettet på et anstendig nivå (30 millioner dollar) og kunne ikke innfri guttas forventninger.

Da Wahlberg ble spurt av TMZ i forrige uke om når «Entourage»-filmen kommer, svarte han:

– Så snart de gutta slutter å være så grådige.

Om grådigheten har avtatt vites ikke, men Deadline rapporterer i hvert fall at alt nå er i orden – noe produsent Doug Ellin bekrefter på Twitter:

Filmen måtte starte opp i januar om den skulle bli noe av, da Warner har fått gunstige skattevilkår fra California som utløp tidlig i 2014.

Alt ligger nå an til premiere seint i 2014 eller tidlig i 2015.