Han har vel kanskje hatt sin tilmålte tid i rampelyset nå, «The Office»-figuren David Brent (skuespiller Ricky Gervais også, vil enkelte hevde) – men det er jo ikke sånt som stopper den fyren.

Vi har en stund visst om Gervais’ planer om å hente Brent tilbake inn i manesjen, enten det skulle være i form av en spillefilm eller tv-serie, slik Netflix ønsket.

Nå er det klart at det blir film, ettersom BBC Films nå har offentliggjort at de har gitt filmen «Life on the Road» grønt lys, melder Digital Spy.

I filmen, som skal spilles inn i 2015, vil vi følge David Brent på veien mot en ønsket popstjernetilværelse, noe som garantert vil gå 100% på skinner.

Gervais varslet egentlig først om filmplanene allerede i august i fjor, da komikeren annonserte en rekke veldighetskonserter med Brent og hans band Foregone Conclusion – sammen med en timinutters kortfilm:

– Filmen følger Brent som prøver å være popstjerne. Han tror filmen blir litt som når Scorsese gjør konsertfilm med Rolling Stones, men i realiteten blir det mer som «Where Are They Now?», sa Gervais den gang.

Brents ønske om å være popstjerne var et stadig tilbakevendende tema i «The Office». Ved flere anledninger hevdet han at bandet Foregone Conclusion, der Brent sang og spilte gitar, en gang hadde Texas som oppvarmingsband.

Låta «Free Love Freeway», som karakteren framfører i første sesong av «The Office», ble seinere spilt med Noel Gallagher og framført på en minnekonsert til ære for prinsesse Diana, og i fjor publiserte Gervais/Brent den politiske reggaelåta «Equality Street» i samarbeid med artisten Dom Johnson.