Det er vel ikke et helt uvanlig scenario: Å leie en typisk terningkast fire-film på en fredagskveld, kanskje drikke litt vin samtidig, for så å duppe av før filmen er slutt.

Så har man vel kanskje tenkt, da, at man skal fullføre filmen dagen etter. Men har du vært litt treig, har du fått trøbbel: Ved å leie film fra for eksempel Comoyo, har man bare hatt rettigheter til å se den i 24 timer.

Nå blir det heldigvis en endring på det.

Aggregatoren SF Anytime – som blant andre Comoyo bruker – har nemlig kommet til enighet med filmselskapene om å utvide leietiden til 48 timer. Dette gjelder fra i dag på Comoyo.

Det samme gjelder for øvrig filmer fra Nordisk film eller andre mindre leverandører også, så samtlige filmer på Comoyo kan du nå leie i 48 timer.

Dette er for øvrig ikke eksklusivt for Comoyo, men skal såvidt vi vet også gjelde om du foretrekker å leie filmer fra for eksempel Canal Digital GO, GET eller andre.

Den andre gode småhyggelige nyheten på kort tid fra SF Anytime, dette – nylig offentliggjorde de også en avtale med Universal, som gjorde at Comoyo og andre nå kan tilby filmer fra studioet.

Det betyr at alle de store Hollywood-studioene er tilgjengelig på de største video on demand-tjenestene i Norge, og nesten alle filmer slippes nå også på video on demand samme dag som de kommer på blu-ray/dvd.

Hva tenker du om utvidelsen av leietiden, og om filmleie på nett generelt? Kommentarfeltet er som vanlig åpent: