I dag ble Comoyo View-appen endelig tilgjengelig for nedlasting på Xbox 360. Hurra!

Det betyr at du nå kan se det stadig voksende utvalget av filmer og tv-serier på Comoyo View direkte på din tv via Xbox 360-konsollen.

For oss som best liker å se filmer og serier på den store skjermen uten å måtte styre med ledninger og slikt, er denne første tv-baserte appen (i en rekke av flere under utvikling) en kjærkommen nyhet.

For å bruke Comoyo View-appen på Xbox 360, trenger du både et gullmedlemsskap i Xbox Live og et abonnement på Comoyo View (nye kunder får én måned gratis).

Når dette er på plass, kan du installere Comoyo View på Xbox 360 ved å bla bort til «tv & filmer»-fanen fra startsiden for Xbox, og trykke på «last ned videoapper»-knappen.

Trykk så på Comoyo View-knappen for å laste ned. Husk samtidig å feste siden til startsiden for rask tilgang til appen senere.

Da er det bare å starte appen, logge inn med din Comoyo-bruker, og utforske vårt innhold – som blant annet består av et stort utvalg filmer og ferske tv-serier (inkludert nye HBO-serier og -filmer 24 timer etter at sendetid i USA).

Noen ting som kan være greit å vite om Comoyo View-appen:

  • Du starter alltid på hjem-fanen, der du finner et utvalg av våre mest populære filmer, tv-serier og noen av våre redaksjonelle lister.
  • For å se alle våre redaksjonelle lister, trykker du på «Vis alle»-knappen nederst i høyre hjørne på hjem-fanen
  • Inne på fanene «Film» og «TV-serier» finner du nettopp dette – et utvalg av både populære titler og lister. Det samme gjelder for barneinnholdet under «Barn»-fanen.
  • Uansett hvor du har begynt å se på en film eller serie-episode, kan du gjenoppta tittingen fra der du slapp. Du finner de siste titlene du har sett på lett tilgjengelig via «Se videre»-knappen med View-symbolet øverst til venstre på startsiden.

Comoyo View er fortsatt i betastadiet, noe som betyr at alt ikke er helt perfekt – vi legger fortløpende til nytt innhold, nye funksjoner og retter på ting etter tilbakemeldinger fra brukerne.

Dette gjelder også for den første versjonen av Xbox-appen: Det kan hende at noe skurrer, og da vil vi gjerne høre fra deg så vi kan få rettet dette til neste versjon.

Comoyo View er med dagens lansering i tillegg til Mac/pc nå tilgjengelig på iPad, Xbox 360 og Windows 8 (web og pad), men løsninger for blant annet Windows Phone 8, iPhone, Android og smart tv-er er på vei.

Om du savner noe på den lista, er det større sannsynlighet for at vi ikke kan snakke konkret om detaljer enn at vi ikke jobber med saken. For å ty til et Monty Python-grep: