Vi har sett teasertrailer, trailer, poster og virale videoer fra «Prometheus» – alt i alt en har det vært en ganske perfekt markedskampanje som har skutt forventningene gjennom taket.

Og nå dette…

En tre minutter lang trailer som avslører enda mer av historien, gir mer info om Charlize Therons karakter Vickers og ikke minst viser mer av faenskapet mannskapet støter på i verdensrommet, der ingen kan høre dem skrike.

Herrejesus.

Se den for all del i videovinduet over, med mindre du er mer prinsippfast enn Paven, allerede har bestemt deg for å se filmen og nekter å utsette deg for flere potensielle spoilers.

«Prometheus» har norsk premiere 1. juni.

 

 

Offisielt norsk synopsis: Ridley Scott, regissør av «Alien» og «Blade Runner» går tilbake til sjangeren han var med på å definere. Med «Prometheus» skaper han en ny banebrytende mytologi. En gruppe forskere oppdager en ledetråd til menneskets opprinnelse på jorden som leder dem til universets mørkeste avkroker. Der blir de nødt til å kjempe for å redde menneskehetens fremtid.«Prometheus» er filmet i 3D og har bl.a Noomi Rapace, Michael Fassbender og Charlize Theron i hovedrollene.