Vi har gneldra nok om filmbransjens resirkuleringssyke opp gjennom åra, så i denne omgang nøyer vi oss med å nøkternt slå fast at det er en reboot av Teenage Mutant Ninja Turtles på gang hos filmselskapet Warner.

Og at den forrige filmrebooten av franchisen, ganske enkelt titulert «Teenage Mutant Ninja Turtles», i fjor høst fylte fireårsdag. Mens oppfølgeren «Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows» kom sommeren 2016.

Nyheten sprakk useremonielt da produsent Andrew Form nevnte det i forbifarten i et rød-løper-intervju på Critics Choice Awards i natt.

Her går det også fram at selv om det fortsatt ikke er hyret noen regissør eller skuespillere, håper de på å la kameraene rulle allerede i løpet av året.

(De kan for så vidt ta seg bedre tid, de slår uansett ikke Spider Man-franchisens 5 år og 1 måned mellom rebootene i 2012 og 2017).

Form var på prisutdelingen sammen med sin produsentmakker Bradley Fuller, som også var med på å produsere Turtles-filmene fra 2014 og 2016 (og blir tatt på senga av kollegaens løsmunnethet).

Den første av dem tjente begge gode penger, selv om den måtte tåle hard kritikermedfart, mens den andre ga langt mer beskjedne bidrag til bånnlinja i Paramount. Arbeidet med tredjefilmen ble nedlagt kort tid etter.