Liten høytidsstund i stua her nå, idet de første levende bildene fra Park Chan-wooks første engelskspråklige film «Stoker» nettopp ble offentliggjort.

Regissøren er først og fremst kjent for «Oldboy», en av de mest essensielle asiatiske filmene fra de siste ti årene. I fjor tok han på seg jobben med å filmatisere dette manuset av Wentworth Miller (han som spilte hovedrollen i «Prison Break», du vet), og nå har vi endelig mulighet til å danne oss et førsteinntrykk av hva vi som kommer.

Selv om voiceoveren til Entertainment Tonight gjør sitt beste for å ødelegge alt, er det umulig å ikke se at vi har noe relativt unikt i vente her.

Nicole Kidman gjør sin spesialøvelse, den iskalde moren fra helvete, som ikke oppfører seg spesielt kult mot datteren i huset, den eksentriske India (Mia Wasikowska), selv om Indias pappa nettopp har dødd.

Så dukker onkelen, spilt av Matthew Goode, opp, og han ser ut til å ha uklare, men onde hensikter.

Visuelt bærer dette Park Chan-wooks tydelige signatur, og blandingen av humor og krypende ekkelhet er også noe man kjenner igjen fra sørkoreanerens tidligere filmer.

Med andre ord, dette gleder vi oss til å se mer av.

Norgespremiere for «Stoker» er ikke offentliggjort, USA-premiere er først en gang våren 2013.

Regissør Park chan-Wook.