Når vi om kort tid skal kåre årets beste filmer som kom rett på Video on Demand (altså som aldri ble satt opp på kino) i Norge, vil nok det australske krimdramaet «Animal Kingdom» være med å knive helt der oppe i toppen. Selv om den kom ut i fjor i Australia ble den ikke tilgjengelig for oss her hjemme før i juli i år.

Filmen følger tenåringen Joshua, som – når moren dør av en overdose – blir sendt for å bo sammen med sin tante og sine fettere – den kriminelle familien Cody, ledet av den tilsynelatende symptatiske, men farlige Janine (fantastiske Jacki Weaver).

Dette er imidlertid en familie under sterkt press. Politiet overvåker familien konstant, og er fristet til å ta dem av dage.

Mange i Europa og USA har dessverre gått glipp av denne intense filmen, men at flere nå kommer til å få med seg historien i en eller annen form er trolig.

The Playlist rapporterer nemlig at Showtime (den samme kabelkanalen som lager «Dexter», «Homeland») nå utvikler en serie basert på filmen.

Ingen av de originale filmskaperne ser ut til å være med på prosjektet, men fintfolk som John Wells og Jonathan Lisco (som begge har jobbet med serien «Southland») er blant de ansvarlige for den amerikanske versjonen.

Hvis du mot all formodning har gått glipp av «Animal Kingdom», kan du gjøre noe med det her.