Hva driver kidsa i dag med, egentlig? Vi kunne jo sett etter noen svar i årets «Spring Breakers», men den er tross alt skrevet og regissert av Harmony Korine – og han har allerede bikket 40 år.

Eller vi kunne sett «The Bling Ring», men igjen – regissør Sofia Coppola er 42.

La oss heller høre hva Sofia Coppolas niese, Gia Coppola, har å melde.

Den vakre og svært filmarvelig belastede 26-åringen langfilmdebuterer i disse dager med «Palo Alto», som vises på Telluride Film Festival.

I går kom den første traileren via Vulture, som du kan se i videovinduet øverst.

«Palo Alto» er produsert av James Franco, som også skrev novellene som filmen baserer seg på, og har en av hovedrollene her. Han spiller en fotballtrener som tråkker over et par grenser når han blir forelsket i en av lagets stjerner, tenåringen Emma Roberts (Julias niese).

Og som om ikke det var nok, dukker både pappa Val Kilmer og sønnen Jack opp i ledende roller her. Mange filmgener på plass, med andre ord.

Ellers ser det ut som om kidsa gjør akkurat det samme som vi gjorde da vi var små – setter fyr på ting, krasjer biler i lav hastighet, drikker dårlig sprit og klager over elendige fester.

Det er ett eller annet med stemningen i traileren her som gjør at jeg blir ganske interessert i å se den, men så er jeg også litt svak for velfortalte emohistorier om tenåringsangst og kampen for å finne seg selv.

To ord om Gia Coppola helt til slutt: Hun er datter av Gian-Carlo Coppola, som var Francis Ford Coppolas sønn, og som døde i en båtulykke i 1986.

Da var moren, den berømte designeren Jacqui De la Fontaine, to måneder på vei med Gia. Fontaine giftet seg seinere med milliardærarvingen Gordon Peter Getty jr, så at Gia hadde en relativt priviligert oppvekst, rent materielt, er vel ikke til å stikke under en stol.

Hun har laget en rekke kortfilmer og musikkvideoer, blant annet for fetteren Robert Schwartzman – broren til Jason.

Robert Schwartzman har også laget musikken til «Palo Alto», forresten.

For en familie.