I dag kom traileren til stjernespekkede «The Big Short», en film basert på en bok fra 2010 med samme navn skrevet av Michael Lewis. På rollelisten finner vi navn som Brad Pitt, Ryan Gosling, Christian Bale, Steve Carell og Marisa Tomei.

Dette er store navn. Ifølge IMDB er det også med mindre navn, som Darly Wayne som «Crying Lehmann Bros employee», David Wyman i rollen som «Pub Goer 1» og ikke minst Elton LeBlanc som spiller «Convention delegate/strip club drunk/blacjack player».

LeBlanc har tidligere spilt i storfilmer som «12 Years a Slave» hvor han spilte «Hotel Dining Patron» og «Jurassic World» hvor han gestaltet rollen som «Park Security and Park Evacuee».

«The Big Short» handler om personene som var med på å skape den amerikanske gjeldskrisen i 2008.

Lewis er også forfatteren bak bøkene «The Blind Side» og «Moneyball», og i likhet med filmatiseringen av «Moneyball» skal også «The Big Short» produseres av Brad Pitts selskap Plan B.

Manuset til filmen er skrevet av selveste Adam McKay («Anchorman», «Step Brothers», «Talladega Nights» og «The Other Guys») Will Ferrells mangeårige samarbeidspartner, som også regisserer.

Filmen kommer på amerikanske kinoer i desember i år, og kanskje blir det Elton LeBlancs store gjennombrudd? For mer om Elton LeBlanc, sjekk hans imponerende rolleliste på IMDB.