Vi har ikke kommet helt over at Edgar Wright forlot «Ant-Man», et prosjekt han hadde puslet med i nesten ti år (bildet over er fra en demo-film). Dette på grunn av uenigheter med Marvel.

Marvel insisterer på at filmen stadig er tro mot den originale visjonen til Wright, men det er Peyton Reed («Yes Man», «The Break-Up») som nå er ansatt for å regissere den.

Det åpner i alle fall opp timeplanen til Wright, som er kjent for filmer som «Shaun of the Dead», «Scott Pilgrim vs. the World» og «The World’s End».

Deadline mener å vite at han har tatt tak i et gammelt prosjekt, «Baby Driver».

Det er dessverre ikke snakk om en baby som råkjører, det bekreftet Wright overfor Empire allerede for fem år siden. I stedet blir filmen beskrevet som «en spinnvill vri på action og krim-sjangrene», og «en kollisjon av krim, action, musikk og lyd».

Det er etter sigende et samarbeid med Working Title Films, der Tim Bevan, Eric Fellner og Nira Park er med som produsenter. Samme gjeng som produserte Cornettos-trilogien – altså «Shaun of the Dead», «Hot Fuzz» og «The World’s End».

Denne gangen skal riktignok ikke Nick Frost og Simon Pegg spille i filmen, etter hva Deadline erfarer.

«Baby Driver» er navnet på en låt fra «Bridge over Troubled Water»-albumet til Simon & Garfunkel.

Låta handler om en gutt som lever et trygt liv hjemme inntil han bestemmer seg for å debutere seksuelt. Om det ikke er en filmatisering av låta, så er det mye som tyder på at musikk vil være en viktig del av filmen.

– Jeg har skrevet et manus som er en slags musikal. En ny retning for meg, på mange måter, sa Wright til Total Film i 2011 (via The Guardian).

Regissøren har ikke bekreftet offentlig at «Baby Driver» er hans neste prosjekt. Forhåpentligvis får vi høre mer i løpet av Comic-Con, som braker løs i San Diego i morgen.