Den britiske regissøren Edgar Wright har en vilt ivrig fanskare, etter å ha laget tv-serien «Spaced» og filmene «Shaun of the Dead» og «Hot Fuzz» sammen med Simon Pegg og Nick Frost.

Min favoritt er imidlertid den noe underkjente «Scott Pilgrim vs. the World» med Michael Cera og Anna Kendrick, som dessverre floppet ganske så kraftig da den kom i fjorfjor. Bildet øverst er hentet fra innspillingen av denne.

Heldigvis ser det likevel ikke ut til at pengefolka i Hollywood har mistet troen på vår mann. Nå har Disney hyret inn Wright til å regissere «The Night Stalker» der Johnny Depp skal ha hovedrollen, melder Deadline.

«Kolchak: The Night Stalker» var en tv-serie som ble sendt på ABC midt i 70-årene, og handlet om en gravejournalist i Chicago som gikk etter saker som politiet ikke ville ta i – som oftest fordi de hadde sitt utgangspunkt i overnaturlige fenomener, utenomjordiske besøk etc.

Det gjenstår ganske mye før innspillingen kan begynne, da manus ikke er klart ennå, men Disney skal visstnok være ivrige etter å få fortgang i prosessen.

Dette blir uansett en ordentlig studiofilm, med lav aldersgrense og forventninger om høy inntjening – en mainstreamfilm med en liten edge, kan man kanskje si. Det skal bli interessant å se hva Wright klarer å få til når rammene er såpass satt.

Wright jobber også med tredje del av «The Three Flavours Cornetto»-trilogien, foreløpig titulert «The World’s End».

Dessuten skal han lage «Ant-Man» for Marvel, hvis prosjektet endelig får grønt lys (et tredje manusutkast ble levert til Marvel i fjor sommer). Her et intervju der Wright snakker om prosjektet: