Den åttende «Fast & Furious»-filmen er snart ferdig innspilt, med Dwayne «The Rock» Johnson i hovedrollen og Vin Diesel, Jason Statham, Charlize Theron, Scott Eastwood (sønnen til Clint), Nathalie Emmanuelle, Kurt Russell, Helen Mirren, Eva Mendes og vår egen Kristofer Hivju på den (lange) rollelista.

Det vanligvis så godmodige muskelberget i hovedrollen har imidlertid alt annet enn gode ord å si om sine mannlige medskuespillere. I en usedvanlig krass facebook/insta-oppdatering kaller han dem, vel, chicken shit og candy asses.

«Dette er den siste uka på «Fast & Furious 8»-innspillinga. Det er ingen annen franchise som får blodet til å boble mer enn denne. Et utrolig hardtarbeidende crew. Universal Studios Entertainment har vært storartede partnere. Mine kvinnelige medskuespillere er alltid fantastiske og jeg elsker dem. Mine mannlige medskuespillere er imidlertid en helt annen fortelling», skriver Johnson.

This is my final week of shooting #FastAndFurious8. There’s no other franchise that gets my blood boiling more than this one. An incredible hard working crew. UNIVERSAL has been great partners as well. My female co-stars are always amazing and I love ’em. My male co-stars however are a different story. Some conduct themselves as stand up men and true professionals, while others don’t. The ones that don’t are too chicken shit to do anything about it anyway. Candy asses. When you watch this movie next April and it seems like I’m not acting in some of these scenes and my blood is legit boiling – you’re right. Bottom line is it’ll play great for the movie and fits this Hobbs character that’s embedded in my DNA extremely well. The producer in me is happy about this part😉. Final week on FAST 8 and I’ll finish strong. #IcemanCometh #F8 #ZeroToleranceForCandyAsses

A video posted by therock (@therock) on

«Noen av dem ter seg som oppegående menn og sanne proffer, andre gjør det ikke. Og de som ikke gjør det er for feige til å gjøre noe med det. Candy asses», fortsetter den tidligere wrestling-stjerna, som de siste årene har vært blant verdens mest innbringende filmskuespillere.

«Når du ser denne filmen i april og det ser ut som om jeg ikke spiller i en del av scenene, men at blodet koker på virkelig, har du rett», skriver han og hashtagger #ZeroToleranceForCandyAsses.

Selv om vi har utrolig vanskelig for å se for oss at Oslo-mannen med det røde skjegget og erfaring fra noen av de mest ugjestmilde delene av «Game of Thrones»-universet kan ha gjort noe som påkaller den typen karakteristikker, rammer ranten nødvendigvis alle de mannlige skuespillerne i filmen så lenge den ikke spesifiserer hvem det er snakk om.

Tampen brenner!

Det er all rettferdiggjøring vi trenger for å bidra til spekulasjonene, som blant annet går høyt i kommentarfeltet på Facebook, der det påpekes at The Rock bare har hatt godord å si om Vin Diesel tidligere, mens Scott Eastwood har pådratt seg et rykte for å være mindre sympatisk.

Scott Eastwood - en douche? (Foto: Red Carpet Report TV/Creative Commons
Scott Eastwood – en douche? (Foto: Red Carpet Report TV/Creative Commons

Brad Pitt fortalte for eksempel at han holdt på å ryke i tottene på fyren under innspillingen av krigsfilmen «Fury» for et par år tilbake – selv om det hele viste seg å være en misforståelse.

Eastwood har også generert betydelig hoderisting med intervjuet han og pappa Clint ga til Esquire nylig, der senior erklærte seg som Donald Trump-tilhenger og junior blant annet snakket om hvordan de to er alt annet enn – nettopp – candy asses.

I intervjuet hadde han også denne passasjen:

«Jeg husker ikke hvor gammel jeg var da du fortalte meg dette, pappa. Men du sa at som skuespiller går du aldri tilbake til traileren, du henger ut på settet for å lære. Og det har bitt seg fast. Jeg er på «Fast & the Furious»-settet nå, og alle går rett tilbake til sine trailere mens jeg sitter der og spør hvorfor setter du opp scenen på akkurat denne måten?»

Hvilket for alt vi vet kan være nok til å påkalle Dwayne Johnsons vrede.