Dwayne «The Rock» Johnson har teaset en film om superhelten Shazam en god stund – men akkurat hvem han skulle spille har vært litt mer usikkert.

I sommer sa han til og med at han ikke var sikker på om han ville spille selveste Shazam, eller hans erkefiende Black Adam.

Nå har han – og Warner Bros. – tydeligvis bestemt seg. På Twitter bekreftet skuespilleren i dag at det er antihelten Black Adam han skal spille.

I tegneserien er Shazam – tidligere kjent som Captain Marvel – en 12 år gammel gutt som får superkrefter når han roper ordet SHAZAM (dette var 30-tallet, tegneserier var slik da).

Black Adam er en egyptisk prins med tilsvarende krefter, som har blitt ond etter å ha blitt korrumpert av makten han fikk utdelt. I senere år er han i større grad en antihelt som forsøker å renvaske navnet sitt.

Ifølge Variety er det Darren Lemke («Jack the Giant Slayer», «Turbo») som skal skrive manus.

– Når man ser på disse tegneseriefigurene har de en særegen «swag» og karisma som også Dwayne har hvor enn han går, så det er derfor et valg som dette gir mening, sier New Line-sjef Toby Emmerich til Variety.

Hvem som skal spille hovedrollen som Shazam er ennå ikke sikkert – med mindre Johnson har drevet dobbeltspill hele veien og faktisk skal spille både skurk og helt.

I sommer har Johnson spilt tittelfiguren i «Hercules», med flere norske skuespillere på rollelisten. Før en eventuell superheltfilm skal franchisesamleren gjøre ferdig «Fast & Furious 7», og mest sannsynlig «G.I. Joe 3» og «Journey 3».

Ingen premieredato er satt offisielt ennå.