Oppdatering: Vi var litt kjappe på avtrekkeren her. Jemaine Clement har nå avkreftet via Twitter om at det er snakk om en renspikket «Flight of the Conchords»-gjenforening (via Serienytt):

Det er snart fem år siden «Flight of the Conchords»-gutta Bret McKenzie og Jemaine Clement offentliggjorde at de var ferdig med musikal-komiserien de hadde på HBO.

Den hadde riktignok bare vart i to sesonger, men arbeidsmengden med både å skrive låter og en hel serie ble visstnok en såpass belastning at duoen valgte å finne på andre ting.

Blant de andre tingene var mye filmjobbing – Clement har blant annet vunnet Oscar for sitt arbeid med «The Muppets», og Clement er nå aktuell over store deler av verden med vampyrmockumentaryen «What We Do in the Shadows».

Men den store, dyprøstede mannen Jemaine Clement savner «Flight of the Conchords» like mye som resten av oss. Og nå avslører han i et intervju med The Guardian at HBO har bestilt en fire episoder lang miniserie.

En ny «Flight of the Conchords»-minisesong? En spinoff? Eller bare noe helt annet? Vi får trolig se til neste år:

– Det skulle egentlig skje i år, men så bestemte vi oss for å slippe «What We Do in the Shadows» selv i stedet, sier Clement til The Guardian.

Han forteller også at han savner konsertene med «Flight of the Conchords» (de spilte blant annet i Folketeatret i 2010), og at han håper å lage en musikalfilm med McKenzie på ett eller annet tidspunkt.

Dette er vi «into», for å si det litt «ungdommelig» (high five!).

«What We Do in the Shadows» har foreløpig ikke fått noen norsk releasedato, så det beste vi kan håpe på er vel en VOD-lansering en gang til neste år. Sukk.

«Flight of the Conchords» kan ses på HBO Nordic.