Tidligere i dag skrev vi om den overraskende utviklingen på settet til westernfilmen «Jane Got a Gun» da regissør Lynne Ramsay like godt valgte å ikke møte opp første dag av innspillingen.

Dermed lot hun stab og skuespillere – blant andre Jude Law og Natalie Portman – i stikken. Fortsatt uvisst av hvilken grunn.

I løpet av dagen har produsent Scott Steindorff åpenbart vært ganske busy – men ikke uten resultat. På rekordtid har han ifølge Deadline klart å skaffe en ny regissør i Gavin O’Connor, som tidligere har gitt oss den glimrende Tom Hardy-filmen «Warrior».

Trodde du alt var i orden nå? Langt ifra.

Åpenbart er ikke Jude Law helt fornøyd med regissørbyttet, ettersom han nå nettopp (igjen ifølge Deadline) har trukket seg fra filmen. Grunnen til at han valgte å bli med på filmen var nettopp fordi Ramsay skulle regissere, og med henne ute av bildet er også han det.

Dermed er Law den andre profilerte skuespilleren som dropper prosjektet, bare en uke etter at Michael Fassbender gjorde det samme. Unnskyldningen hans var at innspillingen krasjet med den kommende «X-Men»-filmen, men den starter visst ikke opp før om et par uker. Her MÅ det jo ulme en god historie i bakgrunnen.

Den som overtok for Fassbender var Joel Edgerton, som også har jobbet sammen med O’Connor på «Warrior». Dermed skulle vel han være trygg – i likhet med Portman, som også produserer filmen.

For en smørje. Håper noen lager en bakomfilm!