Dramaet som utspiller seg i «Entourage»-kulissene akkurat nå er jo en sesong av serien verdig.

Slik er ståa: Helt siden serien ble avsluttet på HBO har produsentene Stephen Levinson og Mark Wahlberg (hvis liv serien er løselig basert på) snakket om mulighetene for en langfilm.

I januar fikk så omsider filmen grønt lys fra Warner Bros., men likevel har det ikke vært særlig synlig framdrift fram til nå.

The Hollywood Reporter mener å vite grunnen: «Entourage»-gutta krangler om penger. Og i stormens øye står Ari Gold (spilt av Jeremy Piven i serien).

Karakteren Ari Gold ble nemlig så populær i løpet av seriens gang at produsentene bestemte seg for å skrive kontrakt med Piven først, og dette løste seg i forrige måned.

Men skuespilleren fikk en ganske fet kontrakt – delvis på grunn av Golds popularitet, og delvis fordi Piven hadde endel andre jobbtilbud.

Problemet er bare at de øvrige skuespillerne (Adrian Grenier, Kevin Connolly, Jerry Ferrara og Kevin Dillon) fikk nyss i størrelsen på Pivens honorar, og gikk inn i Warner-forhandlingene med tilsvarende forventninger.

Produsentene Stephen Levinson og Mark Wahlberg har imidlertid fått streng beskjed av Warner Bros. om å holde budsjettet på et anstendig nivå (30 millioner dollar) og kunne ikke innfri guttas forventninger. Og dermed startet noen vanskelige diskusjoner som nå ser ut til å ha endt i konflikt.

Da Wahlberg ble spurt av paparazzisvina i TMZ for et par dager siden om når «Entourage»-filmen kommer, svarte han:

– Så snart de gutta slutter å være så grådige.

Nå er det et slags være eller ikke-være for filmen. «Entourage»-filmen er nemlig innvilget en gunstig skattepakke av California, som utløper snart – The Hollywood Reporter mener innspillingen bør starte i januar seinest.

Heldigvis ser det nå ut til å komme endel positive signaler fra de involverte, og særlig hovedmanusforfatter Doug Ellin: