For en ære! Den skvatt gale, moraliserende og veldig underholdende Dr. Phil (Phil McGraw) får snart et nytt segment i sitt talkshow – basert på norske «Kjendisbarnevakten», skriver Dagbladet.

Programkonseptet, som har gått på TV3 i høst med Håvard Lilleheie som programleder, går rett og slett ut på at en kjendis er barnevakt for fire mer eller mindre jækelaktige unger.

Vi må innrømme at vi syns denne nyheten er morsom først og fremst fordi den handler om legenden Dr. Phil, men ifølge Åse Marie Bendiksen, programdirektør i TV3, kan avtalen også få en del å si for norsk tv-bransje.

– Det er spesielt å bli kjøpt av en så stor merkevare som «Dr. Phil». Kanskje de har sett samme som oss – når barn snakker med kjente mennesker, svarer de på en annen måte. Jeg tror dette kan åpne dører for andre norske produksjonsselskap, sier Bendiksen til Dagbladet.

Hva Dr. Phil og produksjonsselskapet Stage 29 betaler for rettighetene til «Kjendisbarnevakten» er ikke kjent.

Men det norske produksjonsselskapet Rakett (som har utviklet programmet) er også storfornøyde.

– Det å bli kjøpt av «Dr. Phil» er helt fantastisk! Det er et av de største programmene i hele verden. Å vise fram et format fra et lite selskap i Norge til et amerikansk publikum er veldig gøy. Dette er så stort at vi nesten ikke tror det, sier daglig leder i Rakett, Andreas Bakka Hjertø.

Klassiker til glede for nye seere på en mandags morgen: