Under en måned igjen nå til Tommy Wirkolas Hollywood-debut «Hansel and Gretel: Witch Hunters», og nå har en ny usensurert trailer dukket opp på nett.

Dette er langt fra den første traileren fra filmen, såklart, men trykk play i videovinduet over for flere nye scener som blant annet gir inntrykk av hvilke brutale avliviningsmetoder de kjære eventyrfigurene benytter seg av mot de stakkars, men akk så grusomme heksene (øy, de ga tross alt Hans diabetes).

Det blir såklart utrolig spennende hvordan publikum kommer til å reagere på filmen – skal vi tippe, tror vi imidlertid ikke kritikerne går inn til visningene med særlige forventninger.

The Playlist skriver for eksempel at de forventer seg en kalkun, mens The Guardian mener «Hansel and Gretel» er et eksempel på asylumifiseringen av Hollywood – konseptet og tittelen låter morsom på papiret, men gjennomføringen viser seg som regel å være under pari.

Collider er derimot langt mer positive, mener traileren gir oss onelinere fra hovedkarakterene som får dem til å le, og som bærer bud om en film som heldigvis ikke tar seg selv altfor seriøst.

Og hei, alt avhenger jo av om publikum finner veien til kinosalene, og siden januar og til en viss grad februar er tørketid på amerikanske kinoer har «Hansel and Gretel» en fair sjanse.

Gemma Arterton og Jeremy Renner har hovedrollene i filmen, mens folk som Peter Stormare, Zoe Bell, Thomas Mann, Ingrid Bolsø Berdal, Christian Rubeck og Bjørn Sundquist også dukker opp.

Norsk premiere blir 1. februar.