Få ting her i livet er triveligere enn å lage en baby. En motorisert baby, vel og merke, med sykelig gummihud og muligheten til å prosjektilspy på kommando, plassert i en fjernstyrt barnevogn for å skremme fremmede mennesker på gata i New York.

Dette var promoteringsstuntet til «Devil’s Due», en skrekkfilm med USA-premiere denne uka, som later til å være «Rosemary’s Baby» blanda med «Paranormal Activity». Videoen, som ble lagt ut på YouTube i går, har allerede fått over 3,4 millioner treff.

Videoen er laget av firmaet Thinkmodo, som spesialiserer seg på viral markedsføring. Tidligere stunt inkluderer ifølge Yahoo! å «hacke» de store videoskjermene i Times Square (promo for «Limitless») og å få folk til å sveve over Manhattan (promo for «Chronicle»).

Den mest vellykkede viralvideoen deres foregår imidlertid innendørs, og har hele 52,8 millioner treff.

I klippet, som skal promotere Stephen King-filmen «Carrie», ga de restaurantgjester en real støkk i livet da de fikk bevitne raseriutbruddet til en jente med telekinetiske evner.

Til Yahoo! forteller Thinkmodo-gjengen at «Devil’s Due»-babyen er bygget av firmaet Creature Effects Inc., og at hele tre personer måtte til for å operere det mekaniske lille terrorbeistet – en for å styre barnevogna, to for å styre ansikt og bevegelser.

For Thinkmodo-gründer Michael Krivicka, som har en seks måneder gammel baby på størrelse med djeveldukka, var det hele noe forstyrrende.

– Det å gå frem og tilbake mellom den groteske djevelbabyen og den supersøte sønnen min rota med virkelighetsoppfatningen min og ga meg mareritt.