Fra Jeremy Irons til Alan Rickman – mye av det som gjorde de første «Die Hard»-filmene så severdige, var de særdeles minneverdige skurkene.

Og det var nok dessverre mye av problemet med «Die Hard 4,0» – selv om Timothy Olyphant er en god skuespiller, var skurkekarakteren hans særdeles middelmådig.

La oss håpe det blir bedre i den kommende «A Good Day to Die Hard», som kommer i starten av neste år. I dag ble det i hvert fall klart hvem som skal få juling av Bruce Willis og sønnen hans, spilt av Jai Courtney.

Den mest spennende av dem er tysk og heter Sebastian Koch. Mange kjenner ham sikkert fra «De andres liv», men 50-åringen er en allsidig skuespiller med en lang karriere bak seg.

Koch får selskap av den russiske modellen/skuespilleren Yulia Snigir, som jeg må innrømme at jeg ikke har hørt om før, men som har stilt opp lettkledd avkledd i publikasjoner som FHM og Maxim.

«A Good Day to Die Hard» er skrevet av manusforfatter Skip WoodsX-Men Origins: Wolverine», «The A-Team»), mens John Moore står for regien.