Musikkomigruppa The Lonely Island (du vet, «Dick in a Box», «I’m on a Boat») har hatt enorm suksess med sine Saturday Night Live-musikkvideoer, og tidligere i år fikk de en ny semihit (sammen med Tegan & Sara) med «Everything is Awsome!!!» fra Legofilmen.

For en låt.

Nå skal trioen (Andy Samberg, Akiva Schaffer og Jorma Taccone) også lage film, nærmere bestemt en musikal, som skal produseres av Judd Apatow, melder Deadline.

Detaljer om handlingen er foreløpig få, men komedien vil trolig sentreres rundt musikkbransjen (et lite apropos: Apatow får nå sjansen til å gjøre opp for den forrige filmen han produserte med handling fra musikkbransjen, den kinoaktuelle «Begin Again», som er det mest frustrerende makkverket jeg har sett i år).

Uansett er dette gode nyheter. Andy Samberg, som er en stor favoritt i redaksjonen, har ikke hatt så mye hell med sine forsøk på det store lerretet, men «Hot Rod» (som han lagde sammen med de to Lonely Island-kollegene) holder jo høyt nivå:

Til slutt: Den obligatoriske The Lonely Island-videokavalkaden.

Pluss: WTF-intervjuet med Andy Samberg er helt strålende. Blant annet snakker Samberg ganske sympatisk om utfordringene ved å parodiere hip hop-kulturen, en sjanger som de elsker som fans, men som de jo strengt tatt ikke er en del av selv: