Her kommer en ny episode av «Dexter»; med mye hjernetrim. Både Dexter og Debra har den blonde giftmorderen Hannah på hjernen, nabojenta Cassie har fått sin hjerne most til havregrøt – mens Zach Hamilton har hjernen sin et helt annet sted.

Mer om det litt senere i sendingen. Cassie ligger fortsatt død hjemme på stuegulvet, i naboleiligheten til Dexter (Michael C. Hall). Slått i hjel med en krystallsvane.

Han er temmelig sikkert på av protesjeen Zach sto bak mordet, som følger oppskriften til sneipes forrige offer: Norma Riviera. Enda verre: dette drapet har sikkert senket verdien på leilighetene i området, også.

Dexter er imidlertid distrahert, og har problemer med å tenke på noe annet enn eksdama Hannah (Yvonne Strahovski). Det vakre håret hennes, skuldrene, leppene og hennes smukke navle. Hun lukter sikkert kjempegodt, også.

Ah… hva? Det var bare Masuka (C.S. Lee), som forteller at liket er plassert såpass lang inne i leiligheten at det er trolig at Cassie kjente gjerningspersonen, og slapp ham/henne inn. Masuka mistenker at den nye kjæresten hennes kan ha begått drapet, og det er slett ingen dum tanke.

Det er i alle fall mistenkelig at serien stadig fokuserer på denne fyren, som vi ikke aner noen ting om. Også litt snodig at løytnant Batista (David Zayas) avhører kjæresten bare noen meter unna det blodige liket. I beste fall litt taktløst, i verste fall et klart brudd på politivedtektene.

Dexter tar en smugprøve av blodet under neglene til Cassie, mens Debra (Jennifer Carpenter) ankommer åstedet. Hun lurer på hvordan det går med Dexter, og han skjønner først ikke hva hun mener.

Å, ja. Fordi nabojenta han datet ligger drept i en pøl av blod foran ham? Pfft, big deal. Sett verre. «Why the fuck do I even ask?» smiler Debra oppgitt, og innen hun får spurt broren om Hannah blir de avbrutt av løytnant Batista.

Av gammel vane begynner Deb å blande seg inn i etterforskningen, før det går opp for henne at hun ikke lenger jobber i Miami Metro. Batista forsikrer Debra om at døren til politistasjonen alltid står åpen for henne, hvis hun vil ha tilbake den gamle jobben.

«Maybe I’ll put an application in the mail» smiler Debra, litt på spøk, men sikkert mest på alvor.

«I would give everything to feel nothing again» tenker Dexter, mens han ser på Hannah i sakte film. Ja, hun er temmelig lekker, men hvor smart er det egentlig at de møtes rett foran yachten til ektemannen hennes?

Med tanke på at Hannah kuttet strupen hans for bare noen timer siden, før Dexter parterte liket. Han foreslår at første prioritet er å få Hannah trygt ut av landet med falsk pass, og han kjenner en fyr som kan ordne sånne ting.

Hannahs førsteprioritet er andre ting: «You know, we missed a spot of blood, cleaning up. Edge of the whiskey bottle. I noticed it this morning. I was so glad to see it, because it reminded me of you».

Nei, det er jo ikke det spor fucked up.

Tilbake på kontoret oppdager Dexter at blodet under neglene til Cassie tilhørte «boy wonder» Zach, som dermed har sikret seg nok en helkveld pakket inn i plastfolie. «What a waste», tenker Dexter. «He could have had a great future».

Best å skjule dette beviset fra Miami Metro, sånn at sporene ikke leder videre til Dex.

Hei igjen, Masuka. Han har tatt med seg datteren Niki (Dora Madison Burge), som dessverre ikke er toppløs i dag – men har til gjengjeld på seg små shorts.

Pappa introduserer henne for Dexter: «We call Dexter The King of Spatter around here. Well, I do. In private».

Niki har takket ja til deltidsjobben som lab-assistent, men er litt urolig over den dårlige energien i rommet. Kanskje tryggest å henge opp en krystall i hjørnet, eller spre litt røkelse? «Yeah, we should sage the place first».

Flott, hun er en New Age–dame. Og enda flottere: Joey Quinn (Desmond Harrington) har studert åstedsbildene, og han oppdaget at drapet på Cassie har påfallende mange likhetstrekk med Norma Riviera.

Han har sannelig valgt et lusent tidspunkt til å forvandle seg til en kompetent etterforsker. Dexter prøver seg med en finte: «They were both bludgeoned. Bludgeoning’s are gonna look pretty fuckin’ similar».

Doh, liksom. «I think you should drop this, think about your career», foreslår Dexter. Quinn er overbevist om at Hamilton–drittungen er et monster, og han kommer neppe til å la saken ligge.

Det er jo ikke som om Joey ble utnevnt til sersjant, så hva har han å tape?

Jo da, Dr. Evelyn Vogel (Charlotte Rampling) er fortsatt med i serien, selv om hun har blitt dyttet ut på sidelinjen i det siste. Hun hevder at Zach Hamilton er sporløst forsvunnet, og foreldrene har heller ikke sett ham.

Vogel lurer på om Cassie ble drept fordi Dexter tilbrakte tiden med Hannah isteden for Zach. Han er ikke enig: «She is dead because you talked me out of killing Zach in the first place».

Evelyn kan ikke begripe at Zach kunne miste kontrollen på denne måten, han viste jo så mye potensial. Og selv om jeg fortsatt ikke stoler på denne dama, har hun et poeng. Det er noe som skurrer litt her.

Senere oppdager Dexter at Zach har leid et hotellrom i Florida Keys, med sitt eget kredittkort. Amatørmessig.

Så banker Debra på, og lurer på hvordan det går med «bli kvitt Hannah»-prosjektet deres. Dexter prøver å forklare at de hadde noen problemer med ektemannen hennes. «Problemer» i den forstand at Hannah kuttet strupen av ham.

For å gjøre en lang samtale kort forsikrer Dexter at Hannah vil være ute av livene deres så fort han ordner et falskt pass, og Debra forsikrer Dexter om at hun ikke tror på ham for et sekund.

Hun føler at den beste løsningen vil være å få Hanna tilbake i fengsel: «She’s a murderer. She needs to be locked up. She’s a fugitive, she’s a poisoner, she’s easily discredited. Enough already!».

Så nei, ingen av dem er nok i stand til å tenke klart når det gjelder Hannah McKay.

Dexter tar med seg Hannah på en liten tur til «The Keys», siden han allikevel er nødt til å finne Zach – og hun er nødt til å vente en dag på det nye passet sitt.

I mellomtiden har Debra tatt en veldig dårlig avgjørelse, og foreslår for arbeidsgiveren Jacob Elway (Sean Patrick Flanery) at de sporer opp Hannah. US Marshalls’ Service tilbyr 25.000 dollar for info som leder til arrestasjonen av henne, mens en forlagshus tilbyr en belønning på 125.000. Det samme gjør foreldrene til den avdøde «real crime»-forfatteren Sal Price.

Så sammenlagt raske 250 laken, i bytte med Dexters store kjærlighet. Noe sier meg at Debra ikke tenker særlig klart.

Heldigvis kommer Debra og Elway for sent til å finne båten hennes, men dette er bare starten på jakten.

Jacob aner at Debra har en personlig vendetta mot Hannah McKay: «You really don’t like her, do you? I’m just saying, emotions cloud your judgement». Kloke ord.

Jamie Batista (Aimee Garcia) sliter etter at venninnen Cassie ble myrdet, og fikser ikke å være i nærheten av leiligheten hennes. Så hun tar med seg Harrison hjem til Quinn, og dumper ham foran flatskjermen med favoritten «Rasta Mouse».

Joey har tenkt seg ut for å finne Zach, men det tar ikke mange sekundene før Jamie klarer å dreie samtalen inn på Debra.

Jamie er kjedelig, så jeg håper det er en god grunn til at hun spiser opp så mye av spilletiden. Debra har fortsatt en GPS–sporer på bilen til Dexter (med en hendig iPad–app), og oppdager at han er på vei ned til «The Keys» med Hannah. Hjelper heller ikke at Dexter lyver utrolig dårlig på telefonen, noe han jo vanligvis er veldig flink til.

Debra bestemmer seg for å ta opp jakten, og at broren har «dick for brains!». Hannah liker heller ikke Deb noe særlig: «she’s a ray of sunshine, isn’t she?». Hun sendte mannskapet ombord lystbåten rett til den karibiske øya St. Kitts, og det var jo bra timing.

Dexter forteller Hannah om Zach og Dr. Vogel. Hun sier bare «I know she must be very proud of you», og jeg tipper de kommer til å ha sex snart. Altså Dexter og Hannah, ikke Zach og Dr. Vogel. Det vil ingen se.

Vel, med mindre Debra finner dem først. Hun er på full fart i samme retning, og Elway forteller på telefonen at Hannahs ektemann aldri ankom New York. Debra aner hvorfor: «I wonder if she killed him? That’s what she fuckin’ does, Elway, she murders people and she gets away with it! I cannot wait to fuckin’ find her!».

Dagen etter har Dexter og Hannah en koselig frokost på stranden, mens de snakker om reker. De er jo havets små søppletømmere, og Dexter liker å se på seg selv som en mann som fjerner menneskehetens søppel.

«You have all these clever little sayings inside your head, don’t you?. About what you do, and who you are», sier Hannah. «So what brilliant turn of phrase have you come up with to describe me? The evil temptress? The passionate poisoner?».

I forrige recap sammenliknet jeg henne med Catwoman, men en mer innlysende Batman–analogi hadde naturligvis vært Poison Ivy. Svakt fra min side, så det er bare å beklage.

Dexter er imidlertid ikke så opptatt av Lynvingen nå som han har mistet sin Robin, så hans tøysete beskrivelse av Hannah er «Fiendish Florist?». Men hun gir seg ikke: «No really, when you’re lying in bed at night and I happen to cross your mind, what do you call me?».

«Hannah», svarer Dexter. «You’re just Hannah». Hun ser ut til å være fornøyd med svaret, men legger til «You’re such a flirt». Hva kaller hun mon tro Dexter? «I have a million names for you». Gåtefulle fristepiken.

Etter frokost dirker Dexter seg inn på hotellrommet til Zach, som er totalt dekket av plast.

Så noe har i alle fall guttungen lært av mentoren sin. Han har til og med kjøpt seg samme type knivsett som Dexter. «A for effort, huh?», spør det mentale spøkelset av pappa Harry (James Remar), «For a first try it’s not bad. Better than your first».

Tilbake i Miami har Quinn et møte med Cassies kjæreste Oliver (Darri Ingolfson), som jeg fortsatt synes virker mistenkelig. Men det syntes ikke Quinn, som bare vil vise fyren et bilde av Zach Hamilton – i håp om at Oliver har sett ham i nærheten av åstedet.

Det har han jo: rett utenfor døren til Cassie, i dyp samtale med Dexter. Heldigvis kjenner ikke Oliver igjen personen på bildet, men kanskje dette blir et poeng senere?

Inne på Miami Metro–laboratoriet er Niki travelt opptatt med å rense ut de dårlige vibrasjonen med hjelp av røkelse og utrykkefulle håndbevegelser. Visepolitisjef Matthews (Geoff Pierson) påpeker: «Does she realize that this is a department founded in bad murder juju?».

Zach (Sam Underwood) kommer tilbake til hotellrommet akkurat i tide til å bli grabbet av Dexter, som forteller ham med kniven til strupen: «I thought I told you to control yourself, and what did you do? You killed Cassie!».

Zach hevder forfjamset at han ikke aner hvem Cassie er. Han kjenner heller ikke igjen Hannah, som også er tilstede i hotellrommet. Jo, vent.

«Aren’t that the old guys wife? Is she cool?». Zach peker mot Hannah, som svarer tørt: «Yes, she’s cool».

Zach hevder at den eneste han akter å drepe er Sean Decker. En drittsekk han kjente på skolen, som myrdet en jente under «spring break»–helgen og deretter skrøt av det. Kvalte henne mens de hadde sex, og filmet hele greia med et videokamera.

Så fort de har klaret opp hvem Cassie er, sverget Zach på at han ikke har rørt henne. Guttungen har dessuten bildeviser som stadfester at han har tilbrakt hele tiden med å skygge Decker.

Zach er kry: «I decided to go after a killer, someone who deserves it». Sean ligger forresten i bagasjerommet til Zachs bil. Blodig, forslått og stein død. «It didn’t exactly go as I planned».

Viser seg at det er vanskeligere å slå noen bevisstløse enn det ser ut på film: «He barely went down, so I just kept hitting him… like, a lot». Dexter har noen tips: «You need to have a plan, and a backup plan. Always. Driving around with a dead body in the trunk in this heat, is no plan at all. You didn’t even put plastic in your car».

Zach er enig i at det hadde vært en god ide. Så noter dere sånt bak ørene, alle som er nysgjerrige på å teste ut seriemord. Men gjør helst ikke det, da.

Hadde det forresten ikke vært artig om de kunne fått en virkelig seriemorder til å spille inn et DVD-kommentarspor til denne episoden? Peke ut faktafeil, svakheter i Dexters undervisning, og sånne ting. Richard «The Night Stalker» Ramirez døde jo i fengselet i sommer, men kanskje for eksempel Randy «Freeway Killer» Kraft stiller opp?

Når jeg tenker etter var det et fryktelig smakløst forslag, og en dritt ide – så glem at jeg skrev det.

Hvor var vi? Jo, nå skal Dexter ta med seg Zach ut for å bli kvitt liket, og deretter skal de skrubbe bilen før de dumper den. Zach skal få sitte på med Dexter og Hannah tilbake til Miami, og det synes Zach er «Awesome!». Jeg liker denne guttungen litt bedre nå, og han temmelig artig i all sin entusiasme.

Så hvordan kom blodet hans under fingerneglene til Cassie? Det er påfallende at Zach kuttet seg opp på døren til bilen sin for noen dager siden. Dexter finner et barberblad stukket inn under dørhåndtaket på førersiden. Noen har åpenbart prøvd å gi Zach skylda for mordet, men hvem?

Quinn ville aldri i verden gjøre noe sånt, bare for å få Zach tatt for mord – uansett hvor keen han på stillingen som sersjant. Debra er muligens ustabil nok, men hun har ingen motivasjoner for å ville ramme Zach. Hannah, definitivt.

Men Deb vet jo ikke engang hvem Zach er. Cassies kjæreste Oliver virker muffens, men heller ikke han burde vite noe om Zach. Så her er det åpenbart noe mer komplisert på gang. Mon tro om dette ikke har noe med «Hjernekirurgen» å gjøre?

Mens Hannah rydder bort all plasten fra hotellrommet til Zach, kommer naturligvis Debra på besøk for å pågripe henne i en «citizen’s arrest». Hannah har et bedre forslag: «How about I arrest you for aiding and abetting a serial killer? Do you really want that information getting out?!».

Debra bryr seg ikke, siden ingen ville ha trodd Hannah uansett. Hannah nekter å ta på seg håndjern uansett hvor mye Debra truer henne. Så patt. «The only way I’m leaving is if you shoot me, and we both know you’re not gonna do that».

Gjør vi virkelig det, Hannah? Vet vi at Debra ikke er ustabil nok til å skyte deg? Hannah fortsetter: «You know, I have done some terrible things in my past, but I have come to realize that all people are horribly flawed. Some more than others… but we all have a will to survive, and in extreme situation people do extreme things».

Som da Debra skjøt i hjel La Guerta, for eksempel. Så hva nå?

I mellomtiden er pappa Harrys ånd stolt av Dexter, siden han er en så flink til å lære bort The Code, og har gitt stafettpinnen videre til sin unge protesjé Zach – som slumret søtt som en baby i passasjersetet. Harry lurer på om følelsene Dexter har for Hannah kan være sterkere enn begjæret for å drepe.

Så da er det jo litt dumt at Hannah står i fare for å bli skutt rett ned av Debra. Hannah påpeker at hun kunne ha drept Deb, hvis hun ville: «It could have made my life a hell of a lot easier, but I didn’t. Because I love your brother! I’ve learned how much he cares about you, and I didn’t want to hurt him. He loves me, too. Do you really want to hurt him?».

Debras svar på alt dette er et frustrert «fuck!», og så stormer Dexter inn i hotellrommet. Han er lettet: «Well, you’re both breathing. That’s a good sign».

Deretter stormer Zach inn i rommet. «Who the fuck are you?» spør Debra. «Who the fuck are you?» svarer Zach. «Fuck it!», sier Debra, og så går hun sin vei. Det løste seg jo etter omstendighetene ganske fuckin’ bra.

«Dude!» sier Zach imponert, «You’ve got two girls fighting over you?». Dexter sukker. «Let’s get out of here». På veien hjem sitter Zach lydig i baksetet mens han spør «Are we there yet?». Noe som tilfeldigvis også er episodens tittel.

Bare en lykkelig, dysfunksjonell familie med trivelige mordere ute på biltur. Dr. Vogel er strålende begeistret over å høre at Zach fortsatt er i live, og dessuten er en så lærenem seriemorderelev. Kanskje ikke like begeistret over å oppdage at Hannah sitter i bilen, men Vogel insiterer på uansett på at de alle blir til middag.

Et trivelig måltid der Evelyn serverer en gammel familieoppskrift, og hyggelig småprat med små stikkpiller. Da Hannah forteller at hun liker hagearbeid svarer Vogel uskyldig: «Bringing things to life. Perfect. The best hobbies are the ones that take us furthest from our primary occupation».

Også veldig interessant hvordan Evelyn stivner da Hannah spør hvordan hun ble interessert i psykopati og psykologi, før hun avviser spørsmålet på en måte som antyder at hun skjuler noe.

Og albuene fra bordet, Zach.

«I always maintain that the greatest obstacle in life isn’t danger, its boredom. The battle against it is responsible for most of the events in the world, good or ill. I’m convinced of it. Anyway, my patients never fail to surprise. They make life interesting».

Hun snur seg mot Hannah: «For example, I would never have imagined the affection you two share could be possible… for people like yourselves. You’re obviously quite taken with each other. You both have a healthy blush response. Am I embarrassing you?».

Begynner dette å føles litt som første, ubekvemme middag hjemme hos mamma? Evelyn nikker anerkjennende. «The truth is you make a good couple. And probably a bad one, too. Bon appetit!»

Til dessert viser Dexter frem åstedsbildene fra drapet på Cassie. De er, som Zach påpeker, «Whoa, it’s just like Norma Riviera!».

Siden Zach beviselig ikke kunne ha begått drapet, er det trolig at den virkelige morderen plantet blodet hans under fingerneglene til Cassie. Og blodet kom åpenbart fra barberbladet som var plassert under håndtaket til bildøren hans.

«You see, never a dull moment!» sier Evelyn fornøyd. Debra må forklare til Elway hvorfor hun ikke har med seg Hannah McKay i håndjern, og at de like gjerne bare glemmer hele greia «Oh, fuck that. Hannah has probably left the country by now. It’s a lost cause».

Hun har heller ikke lyst til å fortsette i jobben som detektiv, og vurderer å gå tilbake til politiet. Elway tar denne nyheten dårlige forholdsvis bra, men råder Debra til å tenke seg nøye om før hun skusler bort denne sjansen.

Jeg går ut i fra at Elway snakker om jobben, og ikke om ham.

Hannah takker for maten og sier høflig farvel til Evelyn Vogel, som svarer at hun synes det er forfriskende med en jente som virkelig kan spise. Noe som høres ut som en fornærmelse, men med Vogel er det sjeldent godt å si.

Tilbake på hotellrommet sier Hannah og Dexter et nølende farvel med hverandre. Hannah skal dra til Nassau i morgen tidlig, og derfra kanskje videre til Argentina. Hennes nye identitet er «Claire Thompson», og… så begynner de å kline. På tide å med sexytime!

De har en lidenskapelig sexscene med mye rumpe, som sikkert garanterer at Hannah ikke forsvinner ut av serien før det er for sent.

Da Dexter kommer hjem spilles Hjernekirurgens kjenningsmelodi «Make Your Own Kind of Music» på full guffe fra iPoden hans. Ikke bra.

Og der er Zach Hamilton, i kontorstolen. Død! Med halve hjernen kuttet bort! Wow, så ikke den komme.

Akkurat nå som jeg begynte å like guttungen, også. Dr. Vogel får en hjerne-bit levert på døren, og Dexter dumper liket av Zach fra båten sin. Mens Debra drar frem den gamle politiuniformen sin fra klesskapet fortsetter Jacob Elway jakten på Hannah McKay.

Like før Hannah hopper på privatflyet kommer Dexter løpende, og bønnfaller henne om å bli. Vel, her skjedde det saker! Det får en si.

For første gang på en stund klarte «Dexter» å dra frem en skikkelig overraskelse, mens vi fikk oppfylt de fleste ønskene vi satt igjen med etter forrige avsnitt. Ingen tvil om at ukens episode var en markant forbedring: betydelig skarpere skrevet, stødigere regissert og med flere scener som ga skuespillerne saftig dialog å bite i.

Faktisk litt synd at Zach Hamilton plutselig ble drept, siden han i løpet av episoden ble en forunderlig sympatisk raring. Bare et slemt triks for å få oss til å like fyren, før han blir brutalt drept.

Det betyr samtidig at Hjernekirurgen er tilbake, at Yates var feil mann på rett sted – og at manusforfatterne har fintet oss litt de siste episodene. Blir nok ikke noen «Dexter»-spin off med Zach nå, nei. Kanskje vi får en sitcom med Angel Batista, isteden?

«Angel’s Place», som utspiller seg i baren hans?

Forhåpentligvis ikke. Tempoet tar seg opp nå, noe som lover godt for de gjenstående fire episodene. Skal faktisk bli skikkelig spennende å se hva som skjer videre, og den følelsen av uforutsigbarhet har unektelig manglet i de siste episodene.

Neste gang får vi kanskje vite at pappa Harry ikke er et spøkelse, men bare har levd i skjul på loftet til Dexter helt siden han fingerte selvmordet sitt. Debra får seg jobb på den samme toppløse sportsbaren som Niki jobbet i, og Hjernekirurgen viser seg å være Masuka.

Jacob Elway er egentlig Debras halvbror, og et resultat av en av pappa Harrys mange sidesprang – mens Joey Quinn bestemmer seg for å ta den kjønnsskifteoperasjonene han har drømt om i mange år. Eller kanskje ikke.

Tipper at vi får svarene på en del av disse spørsmålene neste veke, så heng med!

GØRR:Vi får et gjensyn med åstedet der Cassie ble myrdet, og noen grusomme drapsbilder. Vi får også se den møysommelig oppkuttede hjernen til Zach.

SEX: Dexter har endelig sex med Hannah McKay igjen. Yvonne Strahovski holder seg høvelig godt tildekket, mens Michael C. Hall viser rumpa. Så takk for det, kompis.

BODYCOUNT: 2. Sean Decker og Zach Hamilton.

FERSKE FOLK: Egentlig ingen. Men vi fikk se mer til Cassies kjæreste Oliver, noe som antyder at han kommer til å dukke opp mer fremover.

DEBRA’S FUCK–O-MATIC: En ramsalt fuckin’ uke, med 16 variasjoner av «fuck», og 1 «dick for brains».

BESTE REPLIKK: Debra er slett ikke fornøyd med hvordan broderen fikser Hannah-problemet: «On a scale of one to ten, ten being out of our lives forever, where the fuck is Hannah McKay? The last time we talked on the subject, you said «I’m top of it». Are you on top of «it», or are you on top of her?». Også fyndig var Vogels: «The truth is you make a good couple. And probably a bad one, too. Bon appetit!»

BESTE SCENE: Konfrontasjonen mellom Debra og Hannah var intense saker, og Zachs reaksjon på alt sammen var temmelig gøyalt. Slutten var også oppriktig overraskende!

FORHOLDSVIS FUN FACTS: Vi fikk nok en gang høre Mama Cass’: «Make Your Own Kind of Music», som nå offisielt er Hjernekirurgens kjenningsmelodi. Ja, den samme Mama Cass som i følge ryktene døde etter å ha satt et skinkesmørbrød i halsen, men i virkeligheten omkom fordi hun slanket seg for mye.

Dette TV-opptaket ble åpenbart filmet før hun gikk ned i vekt:

Jeg lurer forresten på hvordan Hjernekirurgen klarte å legge inn musikken på Dexters iPod. Lastet han den ned fra iTunes, eller la han den inn illegalt? Kanskje det var Hjernekirurgens egen iPod, som han ofret for å skape litt stemning? Her sitter vi igjen med mange spørsmål, føler jeg.

Avdøde Cassie ble spilt av Bethany Joy Lenz, som frem til nylig var vokalist i folk-bandet «Everly». Hun har også gitt ut flere soloplater:

Og mens vi er inne på sånne ting: er det ikke litt merkelig at Cassie overhode var naboen til Dexter? Jeg mener, med tanke på at han kjøpte denne naboleiligheten i forrige sesong – og slo ut veggen for å lage barnerom og hybel til Jamie. Burde ikke i så tilfelle Cassie ha bodd en dør nedenfor? Og burde jeg egentlig henge meg opp i sånne ting…?

Uansett, vi avslutter som vanlig med ukens «Dexter»-podcast:

KARAKTER: 8 av 10 illegalt nedlastede MP3-filer med Mama Cass.