Den 23. James Bond-filmen, titulert «Skyfall», har verdenspremiere 26. oktober, og innspillingen har foregått i India, Kina og England i hele høst og vinter.

Men hva skal filmen handle om?

Det har vært et ubesvart spørsmål inntil nå, når The Wrap har fått tak i et plotsynopsis fra Sony Pictures. Her heter det (fritt oversatt):

«I «Skyfall» blir James Bonds lojalitet til M (Judi Dench) testet, når noe i hennes fortid kommer tilbake og skaper problemer for henne. MI6 er under angrep, og 007 må jage og ødelegge denne trusselen – uansett personlig kostnad».

Ålreit, slike korte sammendrag blir ofte litt kleine og pompøse, og det eneste fornuftige vi kan lese ut av dette er vel at karakteren M kommer til å få en større rolle enn hun har hatt i de siste Bond-filmene.

Forresten slapp Sony også det første stillbildet fra «Skyfall» i helgen, av Daniel Craig sittende med ryggen til ved et dårlig opplyst svømmebasseng.

Blant andre skuespillere i «Skyfall» er Javier Bardem, Naomie Harris, Ben Chaplin, Albert Finney og Ralph Fiennes. Sam Mendes er regissør.