Noen ganger er det ålreit at ting ble som de ble. Eller?

Hvordan hadde for eksempel «Spider-Man»-filmene blitt om Charlie Sheen hadde fått rollen som Peter Parker? Det høres kanskje litt for vilt ut, men ifølge THR var det på hengende håret at det faktisk ble noe av.

– Jeg hadde et kontor hos Orion på den tiden, og jeg kom med «Spider-Man» til dem, fortalte Sheen til podcast-programleder Jay Mohr i siste episode av hans Mohr Stories.

– Jeg sa til dem: Hør her, om et par år vil jeg være for gammel til å spille Peter Parker. Da sa de at de ikke trodde at tegnefilmer var framtida, at tegneserier ikke var framtida. Og jeg sa: Men det er Spider-Man, og jeg er perfekt! Og de sa: Nææ, vi vil heller vente.

På spørsmål om Sheen faktisk satt på rettighetene til figuren Spider-Man, virker han relativt ubekymret:

– Jeg hadde en fyr i lomma som skulle skaffe dem for meg.

Og hva angår Orion og deres evne til å ta tempen markedsutviklingen – de gikk forøvrig dukken noen år senere, i 1998 – har ikke Sheen mer enn dette å tilføye:

– De skjønte ikke en dritt.

Dermed ble det aldri til at Charlie Sheen fikk spille Spider-Man, og kanskje var det like greit. Mange år senere, derimot, fikk hans far Martin Sheen prøve seg som Uncle Ben i årets reboot av den opprinnelige trilogien.