Det ble noen hektiske dager for oss både før og under Cannes-festivalen at vi helt gikk glipp av den første traileren til Keanu Reeves‘ kampsportfilm og regidebut «The Man of Tai Chi».

Mens vi var der nede ble vi i stedet mer opptatt av bildene som dukket opp av Reeves, som var i byen for å promotere filmen. Fotografene ba ham åpenbart om å posere med noen fine tai chi-bevegelser, noe som ikke så unaturlig ut i det hele tatt:

Men nå har vi altså sett begge trailerne, og det var kanskje greit at det første ordentlige inntrykket fra den kommende filmen kom fra andretraileren.

Vi foreslår at du gjør det samme: Se først den ganske tøffe andretraileren øverst i saken, og så kan du eventuelt se den første her – vi synes imidlertid at den gjør så veldig mye for lysten til å se filmen:

Det er ingen tvil om at hovedrolleinnehaver Tiger Hu Chen kan slåss – han ganske godt kjent med Keanu da han jobbet som kung fu-ekspert og stuntmann på alle «Matrix»-filmene, og «The Man of Tai Chi» er visstnok løst basert på virkelige hendelser fra hans liv.

Men et av høydepunktene våre fra andretraileren må utvilsomt være det (riktignok korte) glimtet av Iko Uwais, vår helt fra «The Raid: Redemption» – som snart er klar med en tilsynelatende beinhard oppfølger. HAN kan slåss, han.