Og med det utvides Marvels populære tv-serieunivers, skapt i samarbeid med Netflix, fra fem til seks serier. Det er Entertainment Weekly som har fått rede på at underholdningsgiganten har bestilt en egen tv-serie med en av de mørkeste og mer jordnære heltene fra sitt superheltunivers.

Frank Castle, som det står i passet hans, er krigsveteran og mangler fantasifulle superskills, men våpen- og nærkampekspert blindet av hevnlyst og fullstendig skruppelløs i sin borgervernsgjerning i de mørke bakgatene i New York.

Han har vært filmatisert flere ganger, blant annet med Dolph Lundgren i en rett-til-VHS-produksjon i 1989 og sist i 2008, men neppe noen gang så vellykket som i Netflix-serien «Daredevil», der han kjapt ble den mest populære bifigurene i sesong 2.

Det gjør det forholdsvis lite overraskende at han nå får sin egen serie og igjen spilles av Jon Bernthal.

Marvel-seriene «Daredevil» og «Jessica Jones» har kjapt blitt blant de mest populære på streamingtjenesten, og får i september følge av ti avsnitt med «Luke Cage», der en av dem er regissert av norske Magnus Martens.

Det er også planlagt en ny sesong «Jessica Jones», en serie med Iron Fist og en avsluttende miniserie der alle heltene forenes – «Defenders».

Punisher dukket først opp som tegneseriefigur i 1974.