I et intervju med Top Gear forteller «Mad Max»-regissør George Miller at det kommer to filmer til satt i Mad Max-universet!

2245224

«Fury Road» startet produksjon tre ganger på ti år, men hver gang gikk det av en eller annen grunn galt. For eksempel da innspillingen skulle starte i 2001 med Mel Gibson i hovedrollen, men på grunn av 9/11 falt dollarprisen så mye at budsjettet måtte kuttes med 30% og dermed skrinlegges helt.

Never forget...
Never forget…

Etter å ha regissert «Happy Feet» dro Miller så til Australia for å arbeide på «Fury Road» igjen, men da regnet det så mye at de måtte flytte hele produksjonen til Namibia.

Alle utsettelsene førte til at det ble jobbet mye med manuset, og tilslutt satt Miller igjen med to ekstra manus, og omfattende bakgrunnshistorier ikke bare på karakterene, men også de fleste bilene.

Det er ikke klart når den neste filmen kommer. Miller selv sier han vil spille inn en enklere film først, rett og slett fordi det er slitsomt å spille inn en film som «Fury Road».

Uansett om filmen blir en prequal hvor vi følger gitaristen med flammegitaren mens han lærer å spille gitar, om den følger Furiosa videre på ferden eller om den er en slapstick-komedie med Immortan Joe, gleder vi oss veldig til å se mer fra Mad Max-universet! For mer om bakgrunnen til Mad Max-filmene, se her.