Generelt sett er det ålreit å være skeptisk til filmstudioer som skal vekke til live sovende kjemper fra barndommens år, slik Studio Canal nå skal gjøre med teddybjørnen Paddington.

Filmen, som i sannhet har vært annonsert et par ganger tidligere, kan lett ende opp med å bli et hjerteløst forsøk på å gjenskape godfølelsen fra Michael Bonds opprinnelige fortellinger om den ensomme, foreldreløse teddybjørnen Paddington fra Peru. Det er jo bare å se på hvordan det gikk med A. A. Milnes Ole Brumm, og du skjønner tegninga.

MEN, og dette er et stort men: Den som står bak filmen som nå er annonsert med en plakat (se hele nederst i saken) er Paul King, som tidligere har gitt oss tv-serien «The Mighty Boosh».

«The Mighty Boosh» er en fantastisk tv-serie, og alle som sier at den ikke er det vet ikke hva de snakker om. Om du ikke kjenner til serien, kan du bruke litt tid på denne:

Paddington-filmen blir neppe like voksen som en annen bamsefilm som nylig hadde verdenspremiere, «Ted», men vi tar sjansen på at filmen kan bli både barne- og voksenvennlig.

Paul King har tidligere også vist at han klarer å lage langfilm med «Bunny & the Bull» fra 2009. Her lot han seg åpenbart inspirere av «Paddington»-serien fra fra midten av 70-tallet spesielt med denne hesteløpsscenen. Her er originalen:

Plakaten har visst vært ute en liten stund, men vi har ikke sett den før nå. Bedre seint enn aldri: