Får håpe filmstjerna leverer litt mer overbevisende i Joachim Rønning/Espen Sandberg-regisserte «Pirates of the Caribbean 5», som nå er i postproduksjon.

For det er ikke akkurat hjertefølt som er adjektivet som først renner en i hu når en ser Johnny Depp og kona Amber Heards videoteipede beklagelse for at de brøt Australias strenge lover for innførsel av dyr da de spilte inn filmen i Queensland i fjor sommer.

Hun måtte forlate landet i hui og hast etter at myndighetene oppdaget at de hadde med seg to små hunder til filmsettet uten å tolldeklarere dem.

Det er en alvorlig forbrytelse på kontinentet som tar bevaring av sin unike fauna på alvor. Ifølge BBC News kunne paret i verste fall risikere ti års fengsel i rettsprosessen som vittige tunger har stemplet «the war on terrier».

De slapp vesentlig billigere unna, men måtte fly inn for et rettsmøte, erklære seg skyldige og spille inn denne snutten der de snakker varmt om Australia og hvor lei seg de er for å ha brutt nasjonens lover. Ifølge BBC Australia var Depp så plaget av jetlag at han duppet av i rettssalen.

Imens har Twitter utedag: