Regissør Danny Boyle har vært i det joviale hjørnet med sine to siste filmer, «127 Hours» og «Slumdog Millionaire», og skapte jo også folkefest i England da han regisserte OL-åpningen i fjor sommer.

Nå er han åpenbart i humør til å utfordre publikum litt igjen, som han gjorde med gjennombruddsfilmene «Shallow Grave» og «Trainspotting».

«Trance» heter hans kommende film, som er en fortelling om en kunsthandler (James McAvoy) som mer eller mindre frivillig blir med på et kunstran.

Problemet er at han ikke husker hvor han oppbevarer tyvegodset, og når resten av banden begynner å oppføre seg svært truende går han til en hypnotisør (Rosario Dawson) for å få hjelp.

Og dermed begynner ting å skli ut, virker det som. Den nye traileren (som du ser i videovinduet øverst) er av det usensurerte slaget, som egnet seg dårlig i vårt åpne kontorlandskap (selv om det samlet seg en del folk rundt dataen da Vincent Cassel dukket opp med halve hodet blåst bort).

Filmen skal ut i England allerede 27. mars og i USA like etterpå, men ut fra Filmwebs ofte pålitelige informasjon ser det ikke ut til at den har noen norsk distributør ennå.

Synd, for denne har jeg lyst til å se fort.