Vel, selve Dr. House hadde vel ikke hatt mye å stille opp med mot den utstoppelige cyborgpurken – bitende saraksme og krykkehytting biter ikke på hardt stål og robotvilje.

Men når svenske Joel Kinnaman («Snabba Cash», «Safe House») skal kjempe for rettferdighet som RoboCop i fremtidens Detroit (tipper de går for samme by som i originalen?) er det ikke hvem som helst han skal stange pannebrasken mot.

Ifølge Variety er nemlig Dr. House-skuespiller Hugh Laurie aktuell i rollen som den erkeonde toppsjefen i Omni Corp. – vi tipper det er den samme Dick Jones som i Paul Verhoevens originalfilm ble spilt av nå avdøde åpenbart sprell levende Ronny Cox.

Begynner ikke dette å se ut som det kan bli en ålreit film, a? Forhåpentligvis klarer regissør Jose Padilha («Elite Squad») å gjenskape noe av den effektive sarkasmen som gjorde originalen til det den er i dag, og med folk som Gary Oldman og Samuel L. Jackson med på laget så kan det jo bli ålreit. Vi får se.

Om du ikke husker originale «RoboCop» fra 1987, kan du få hele filmen oppsummert i denne FANTASTISKE rapvideoen på ti minutter: