Vi er egentlig på vei ut av kontoret for å hente i barnehage alle menn, men vi rekker akkurat å slenge ut denne rykende ferske traileren til «Fantastic Four».

Filmen er en reboot av Marvel-serien som tidligere har gitt oss to filmer, og basert på traileren (som du ser øverst i saken) virker det mer lovende enn cheesy. Og det kan vi jo like, selv om også liker ostete ting.

I hovedrollene finner vi Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan og Jamie Bell som de fantastiske fire, som etter en teleportering inn i en alternativ dimensjon får superkrefter de må lære seg å håndtere – samtidig som de selvfølgelig får en anledning til å redde verden.

Det har tidligere vært litt bråk knyttet til utviklingen av filmen, som blant annet måtte spille inn noen scener på nytt. Heldigvis har regissør Josh Trank fått god støtte underveis, blant annet fra «Wanted» og «Kick-Ass»-skaper Mark Millar, som også har jobbet som Marvel-konsulent.

Filmen regisseres av Josh Trank, som tidligere har gitt oss nydelige «Chronicle» – vi har tro på at han klarer brasene når han beveger seg fra håndholdt ungdomssuperheltaction til ekte Marvel-helter. Det er jo en grunn til at han fikk en «Star Wars»-jobb?

Sånn apropos «Star Wars» var det kanskje denne kortfilmen Trank lagde i sin tid som ga ham den jobben?

Kjenner du forresten igjen musikken fra traileren og lurer på hvor den kommer fra? Vel, kanskje vi kan gi deg et hint: