Det kommer en dag i morgen. Og om du venter lenge nok, kommer det garantert også en nyinnspilling av klassikerfilmer som på et eller annet tidspunkt har gjort det bra.

I tilfellet «Annie» er det 30 år siden filmen, basert på et Broadway-stykke som igjen var basert på tegneserien «Little Orphan Annie» fra 1924.

Det er vel lenge nok til at man nå kan lage en ny versjon av filmen om den elskverdige og griseheldige rødhårede krølltoppen?

Aline Brosh McKenna, som i sin tid skrev manus til «The Devil Wears Prada», skal ifølge TheWrap nå skrive om manuset til en såkalt «reboot» av «Annie».

Det er Sony Pictures som tidligere i år tok initiativ til nyinnspillingen, som visstnok tilrettelegges slik at Will Smiths datter Willow Smith skal kunne gli rett inn i hovedrollen. Om det viser seg å stemme, vet vi jo fra før at hun er svært flink til å både synge og kaste på håret, som i dette tilfellet neppe blir like rødt som i originalen.

Produsent er ingen ringere enn Shawn «Jay-Z» Carter og hans produksjonsselskap Overbrook Entertainment – som han driver med Will Smith, James Lassiter og Ken Stovitz.

Ikke overraskende vil Jay-Z også ha mer enn en finger med i spillet om filmmusikken. Fra før vet vi at han har en viss forkjærlighet for «Annie»: