Danske Anders Morgenthaler er mest kjent for å være den ene halvdelen av den satiriske tegneserieduoen Wulffmorgenthaler, som daglig leverer sarkastiske striper til blant andre VG i Norge.

Men Morgenthaler har faktisk også en del år på baken bak kamera – sjekk for eksempel ut den ganske fabelaktige «Princess» fra 2006:

Og nå er han i gang igjen med et nytt filmprosjekt, bare i større skala. Han skal nemlig regissere Kim Basinger i filmen «Petit», med planlagt release til neste år.

Faktisk ble filmen opprinnelig annonsert allerede i fjor, da ScreenDaily kunne rapportere om prosjektet, og nå er bransjeavisa på pletten igjen i og med at opptakene til filmen nettopp er startet i Hamburg.

«Petit» handler om en suksessrik karrierekvinne (Basinger), hvis deperate jakt på å få en baby kaster henne inn i en underverden av brutalitet og misbruk . I tillegg til Basinger medvirker også Jordan Prentice, Peter Stormare, Sebastian Schipper og Sophie Rois.

Skulle du ha lyst til å se mer av Morgenthalers nyere arbeider, leverte han en av kortfilmene i grøsserantologien «The ABCs of Death», der han stod bak «K is for Klutz» – i vanlig animert stil: