«Futurama» er tilsynelatende animasjonsserien som nekter å dø. Men nå KAN det være slutt for Bender, Fry, Leela og resten, siden Comedy Central har annonsert at den kommende sjuende sesongen vil bli den siste.

Er folk lei seg for dette? Jeg må innrømme at det er en stund siden jeg lot meg engasjere nevneverdig av «Futurama» selv, så jeg vet faktisk ikke helt.

Men sikkert er det i hvert fall at serien har oppstått fra de døde før. «Futurama» ble opprinnelig sendt på Fox mellom 1999 og 2003, før de tok den av plakaten – siden plukket Comedy Central opp serien, og var med å produsere fire tv-filmer (som siden ble delt opp i seriens femte sesong) og en sjette sesong på 26 episoder.

At det muligens er slutt nå tar serieskaperne David X. Cohen og Matt Groening med fatning.

– De siste par rundene har allerede føltes som en bonus, så jeg kan ikke akkurat si at disse nyhetene har knust meg, sier Cohen til Entertainment Weekly.

Matt Groening holder på sin side døra åpen for at «Futurama» kanskje kan fortsette i en eller annen form. Som webserie? Kanskje Netflix melder seg?

– Det ville jo vært trist om vi alle gikk hvert til oss nå. Egentlig har vi lyst til å fortsette, vi har mange flere historier å fortelle, sier Groening til Entertainment Weekly.

Den sjuende sesongen starter opp på Comedy Central 20. juni og avsluttes 4. september.