• Les samtlige av Jazzgeirs oppsummeringer her

Etter å ha ligget i kakeboksen siden i går kveld har jeg kommet frem til de ti beste øyeblikkene i «Paradise Hotel» sesong fire.

Enjoy, som mange på Facebook sier når andre er på ferie.

10. Dennis reiser
Makan til grineklubb. Og den tapre repitisjonen av hans egen catchphrase «man kan ikkje bare ha det kjekt, man må ha det show også». Det er provoserende TV på et ekstremt høyt nivå.

9. Miguel blir spyttet på ryggen

Dennis starter ballet, Christina følger blindt etter. Og øyeblikket står igjen som en bauta av et eksempel på hvor jævlig gruppementalitet kan fungere. Spesielt når personer som Christina ikke bærer på et lite korn av egen vilje eller integritet.

8. Iselin og Are ligger sammen første kveld

Det er vel ikke det at sexen i seg selv er noe spennende å se på. Det føltes mer som et løfte om at sesongen kom til å bli bra. Og det ble den.

7. Iselin løfter vekter

Mange vil kanskje si at Iselins store øyeblikk var hummerhistorien, noe som også ble kåret til årets TV-øyeblikk på Gullruten. Det er jo strengt tatt en vandrehistorie som mange har hørt før, og sikkert mange tror på. Jeg syns det var morsommere og egentlig mer beskrivende da hun sa følgende: «Jeg er ikke så veldig flink med vekter og sånn, fordi man blir så fokusert på at det er en vekt man løfter, liksom. Jeg tror jeg skal droppe de vektene og heller trene på mer fysiske måter».

6. Kristian René gråter

Den kyniske spilleren som mener han kan spillet så utrolig godt og når det ikke lykkes, skylder på at spillet burde dreie seg om noe annet enn det gjør. Med tårer i øynene: «Den bæste spællern e dradd fra hotællet».

5. Mali ryker kofferten

Som om det ikke er flaut nok å bli sendt hjem av en gjeng som ikke bryr seg nevneverdig om din eksistens, skal man også gå i feil retning, ryke kofferthåndtaket, bli tilbudt hjelp, takke nei, snu, gå tilbake forbi den likegyldige gjengen som holder pusten i påvente av ditt fravær. Og bære den tunge dritten opp en lang trapp vel vitende om at 300.000 mennesker snart får se din ulykke utfolde seg. Å snuble foran en stappfull buss ble plutselig ikke så flaut lenger.

4. Ares striptease

Når man blir født med et modellutseende får ofte foreldrene et ekstra lite ansvar på sine skuldre. Det har tydeligvis ikke foreldrene til Are vært klar over. Så da står de der, med en sønn som ikke bare melder seg på Pærra, men også mangler helt innsikten til å skjønne at han selv ikke takler det. Men før han rekker å trekke seg ut i svingen, ligger han med et bimbo-ikon og stripper på den mest avskyelige måten som noensinne har blitt vist på norsk fjernsyn. Åler seg i bølgenapp over gulvet med kukken først, stramt blikk, drar av seg buksene og viser frem en så liten truse at pulsen i penis oppleves som truende for oss som ser på.

3. Petter Northug

For meg et helt nytt uttrykk. Og jeg har allerede rukket å bruke det noen ganger. Raus jente, men pass deg faen for å kalle henne horete.

2. Dumme faen

Å gråte fordi du blir sendt hjem etter noen ytterst få dager er ikke greit. Det er heller ikke greit å være over 20 år og reagere på den måten. Men det er veldig greit å se på. Og høre på.

1. Da Vida slapp kula

Jeg ropte høyt. Og lenge. Uforståelig. Jeg sa bare ÅÅÅ lenge. Så lo jeg masse. Og så så jeg ansiktsuttrykket til Miguel i reprise og lo enda mer. Det er den beste avslutningen på den beste sesongen av den beste realityserien som noen gang har blitt laget. I hvert fall i Norge. I går kveld mente produsenten at denne sesongen kommer til å bli stående som en av de best fortalte historiene noen sinne. Der tar han feil. Men etter en sånn finale, så er det ikke fullt så dumt sagt likevel.

 

Boblere:

Miguels frukthatt
Iselin frykter å bli penetrert av edderkopper om natten
Stian og Ninas fotoshoot
Andreas forteller alle om hvordan det er å føle seg 50%

 

Denne listen er min subjektive og representerer på ingen måte Comoyos offisielle holdning. Den kommer til å bli oppsummert i forbindelse med offentliggjøringen av årsregnskapet. Hehe, neida (hehe, neida, jeg skriver aldri hehe, neida).

Nå er jeg jæskla spent. Har jeg glemt noe? Sikkert. Fortell meg!