Dersom du skulle få lyst til å se den norske filmen «Pornopung» og umiddelbart vender snuten mot Pirate Bay, kan du forvente deg en aldri så liten – og glattbarbert – overraskelse.

På et eller annet vis har Aftenposten fått snusen i at den piratkopierte versjonen av filmen ikke helt er hva den utgir seg for å være.

Ti minutter ut i filmen dukker nemlig regissør Johan Kaos opp i videoen du kan se øverst i saken her opp – og hele resten av spilletiden er skjermen fylt med en svært bokstavelig tolkning av filmens tittel.

Vi orker ikke vise all pungprakten her, men sniker litt av den inn til høyre på bildet:

– Hehe. Jeg tenkte: Filmen kommer jo til å havne på Pirate Bay før eller siden uansett, så hvorfor ikke være litt i forkant, sier Kaos til Aftenposten, og forklarer litt mer om stuntet.

– Filmsnutten ble spilt inn som en impuls en gang jeg satt på do. Egentlig tenkte jeg å fylle resten med 80 minutter av baken min, men da jeg skulle spille det inn innså jeg hvor eksepsjonelt stygt det ville komme til å bli. Sånt rent estetisk altså. Så da ble det en glattbarbert pung. Litt mer tematisk relevant og greit mye mer estetisk, synes i hvert fall jeg.

Ifølge regissøren har de fleste ledd av filmvarianten, mens noen av dem som ikke unner Kaos de sårt trengte pengene også er blitt forbanna. Haha!