Gikk av stabelen i natt! «The Revenant», «The Martian», «Mr. Robot» og «Mozart in the Jungle» vant! Det var forrige sak oppsummert.

Heldigvis er Golden Globe-showet så mye mer – først og fremst en stor mingleplass for noen av verdens mest berømte filmstjerner, og med fri flyt av champagne.

Da ligger djevelen gjerne i detaljene. Og det som i gamle dager gikk de fleste hus forbi, hentes i dag opp på dataskjermer, granskes bilde for bilde, og legges ut på internett. Slik kan vi kose oss med avslørende glimt som dette.

Jaimie Alexander fra «Blindspot» kommer ut av det og skylder på stakkaren som tekstet teleprompteren:

via GIPHY

Aziz Ansari fra «Master of None» tar det med fatning når han taper komiprisen. Som riktignok ikke gikk til Jeffrey Tambor og «Transparent», men til Gael Garcia Bernal og «Mozart in the Jungle».

via GIPHY

Sylvester Stallone går i full emo-modus når han i sitt 69. år vinner karrierens første store filmpris (ja, faktisk). Han fikk den for birollen som Rocky Balboa i «Creed», norsk premiere til helga.

via GIPHY

Jonah Hill inkognito som bjørnen fra «The Revevant».

via GIPHY

Jamie Foxx tar seg friheten til å utrope N.W.A.-filmen «Straight Outta Comption» til vinner for beste filmmusikk. Kort tid etterpå måtte han krype til korset og gi fra seg trofeet til Quentin Tarantino, på vegne av Ennio Morricone, for «The Hateful Eight».

via GIPHY

Mark Wahlberg og Will Ferrell tar Golden Globe skikkelig seriøst.

via GIPHY

Og, sist, og aller best: Leonardo DiCaprios reaksjon på Lady Gagas uforsiktige dult på vei til podiet for å hente sin pris (popsangeren vant for rollen i miniserieren «American Horror Story: Hotel»: