Nå er det bare knappe to måneder igjen til Cannes-festivalen, som du enten bryr deg veldig om (du tilhører filmbransjen i en eller annen form) eller har et ekstremt avslappet forhold til.

I dette tilfellet betyr det lite, for «Only God Forgives» får du trolig se rett etter filmens antatte Cannes-premiere uansett (det danske filminstituttet opplyser at filmen kommer «en gang i løpet av sommeren»).

Nå har også Dfi.dk sluppet de første offisielle promobildene fra filmen, som er delvis finansiert av statlige filmkroner.

«Only God Forgives» er den nye filmen til den danske regissøren Nicolas Winding Refn, som sies å være enda mer voldelig enn regissørens forrige film, «Drive» (jeg vil anta at det betyr flere voldelige scener enn i «Drive», ikke at de er enda mer grafiske) og har et ganske vilt plott. Hør bare:

Julian, spilt av Ryan Gosling, har stukket av til Hong Kong etter å ha drept en politimann ti år tidligere. Der driver han en thaibokseklubb sammen med broren, de to er forresten også tungt involvert i en dopsmugleroperasjon sammen med deres Florida-baserte mor (spilt av Kristin Scott Thomas).

Trøbbel oppstår den dagen broren dreper en prostituert. Hong Kong-politiet ringer etter en pensjonert politimann kalt Chan/The Angel Vengeance, som bestemmer at den prostituertes far skal få lov til å drepe Julians bror som hevn.

Her er et bilde av Chan:

Videre handling inkluderer at mora flyr til Hong Kong og tvinger Ryan Gosling til å gå etter Chang, blant annet ved å utfordre ham i en boksematch.

En trailer kommer visstnok innen et par uker, og bedre inntrykk av filmen får vi sikkert da.